🎶🎁 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 2 διπλές προσκλήσεις  για  Apotihans στη μουσική σκηνή Σφίγγα - Πέμπτη 24 Νοεμβρίου

🎶🎁 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 2 διπλές προσκλήσεις για Apotihans στη μουσική σκηνή Σφίγγα - Πέμπτη 24 Νοεμβρίου

Δυο (2) διπλές προσκλήσεις για δωρεάν  είσοδο στη μουσική σκηνή Σφίγγα, για την νέα παράσταση των Apotihans, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στις 21:00.

Ο Νίκος Ξύδης, η Βαλέρια Κουρούπη και η θρυλική μπάντα με μια παράσταση όπου διασκευάζουν και διασκεδάζουν τραγούδια μεγάλων και λιγότερο μεγάλων Ελλήνων καλλιτεχνών με τον γνωστό, αποτυχημένο τρόπο και μας προσκαλούν σε ένα πολύχρωμο ταξίδι ενέργειας, συγκίνησης και γέλιου.

Η είσοδος είναι δωρεάν, πληρώνετε το ποτό σας.

🎁Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας!

📅Διάρκεια από 19/11/2022 έως 22/11/2022

✅ Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για τη μουσική βραδιά εδώ:

https://www.aylogyrosnews.gr/texnes-politismos/mousiki/24410-oi-apotihans-sti-mousiki-skini-sfigga-pemptes-24-noemvriou-kai-1-8-15-22-kai-29-dekemvriou

✅Πάρε μέρος εδώ:

https://www.instagram.com/p/ClJlX90tOdY/

Όροι διαγωνισμού:

▶Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να ακολουθηθούν τα παραπάνω βήματα.

▶Ο διαγωνισμός λήγει στις 22.11.2022. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.

▶Το δώρο είναι απολύτως προσωποπαγές και ανεπίδεκτο μεταβιβάσεως. Δε δύναται επίσης να υπάρξει ανταλλαγή με άλλο δώρο ή χρηματικό ποσό.

▶Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο μας την επόμενη ημέρα και  ο νικητής θα ενημερωθεί άμεσα.

▶Ο νικητής συναινεί στη δημοσίευση του ονόματός του στο facebook και Instagram του aylogyros news, καθώς και στην ενημέρωση των στοιχείων του στη μουσική σκηνή Σφίγγα για να μπορέσει να παραλάβει το δώρο του.

▶Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35