Όροι συμμετοχής στους διαγωνισμούς του aylogyros news

Όροι συμμετοχής στους διαγωνισμούς του aylogyros news

▶Το δώρο είναι απολύτως προσωποπαγές και ανεπίδεκτο μεταβιβάσεως. Δε δύναται επίσης να υπάρξει ανταλλαγή με άλλο δώρο ή χρηματικό ποσό.

▶ Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δεν θα γίνεται δεκτή.

▶Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο μας την επόμενη ημέρα και  ο νικητής θα ενημερωθεί άμεσα.

▶Ο νικητής συναινεί στη δημοσίευση του ονόματός του στο facebook και Instagram του aylogyros news, καθώς και στην ενημέρωση των στοιχείων του σε αυτόν που προσφέρει το ΔΩΡΟ.

▶Όταν νικητής δεν ειδοποιήσει – στείλει τα στοιχεία του εντός τριών (3) ημερών από την ημέρα που ανακοινώνονται οι νικητές θα προκύπτει νέος νικητής μετά από νέα κλήρωση. Σε περίπτωση που πρόκειται για εισιτήρια θα πρέπει να μας στείλει τα στοιχεία του εντός της ημέρας.

▶Ο aylogyros news  δεν είναι υπεύθυνος για την αποστολή των δώρων των διαγωνισμών.

▶Ο aylogyros news  αποστέλλει τα στοιχεία του νικητή στην εταιρεία που προσφέρει το/τα δώρα και από εκεί αποστέλλεται το δώρο με δική της ευθύνη.

▶Οι νικητές των διαγωνισμών βιβλίων που είναι εντός Αθηνών παραλαμβάνουν το δώρο τους από το βιβλιοπωλείο των εκάστοτε  Εκδόσεων που το προφέρει.

▶Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35