Δίβρις Hard Trail Race

Δίβρις Hard Trail Race

Μόλις λίγες μέρες πριν την εκκίνηση του ''3ου Δίβρις htr'' ισορροπούμε ανάμεσα στην όποια λογική αφορά την πανδημία και στη συναισθηματική φόρτιση που άφησε η πυρκαγιά των προηγούμενων ημερών.

Μια πυρκαγιά η οποία αλλοίωσε έως και εξαφάνισε ένα ολόκληρο οικοσύστημα μια ανάσα πραγματικά μακριά απ΄ τον ''αγωνιστικό χώρο'' του ΔΙΒΡΙΣ htr. Σε έτερο χρόνο θα επανέλθουμε με την προσπάθεια συμβολής μας με συγκροτημένη και ουσιώδη βοήθεια στην προσπάθεια αποκατάστασης του χαμένου φυσικού πλούτου.

 

divri

 

Στο αγωνιστικό μέρος το τελευταίο διάστημα εντατικοποιούνται ο καθαρισμός και η σήμανση της διαδρομής και με χαρά βλέπουμε πως κάθε μέρα πληθαίνουν οι εγγραφές τόσο στα 31,1χλμ όσο και στα 9,3!!

Θα είναι εξαιρετικά ιδιαίτερο και ενθαρρυντικό σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία να είμαστε όλοι μαζί σε κάτι κοινό... την αγάπη μας για το τρέξιμο, μα πάνω απ΄ όλα το βουνό!

Μακριά από ''πράσινες'' ενέργειες, μακριά από ''πράσινες'' καταστροφές, μακριά από ''πράσινες'' αναδασώσεις δίνουμε και φέτος ραντεβού στα ελεύθερα βουνά!

Δίνουμε ραντεβού στις 19 Σεπτεμβρίου στη σκιά των Λάμπειων όρεων!

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35