Αποκάλυψη για το SUV «τσέπης» της Hyundai

Αποκάλυψη για το SUV «τσέπης» της Hyundai

H Hyundai αποκάλυψε το μικρότερο σε διαστάσεις και πιο προσιτό SUV της γκάμας της, με το οποίο φιλοδοξεί να κατακτήσει -μεταξύ άλλων- και την ινδική αγορά.

Όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι οι κατασκευαστές που δημιουργούν προτάσεις κομμένες και ραμμένες στις προδιαγραφές της ινδικής αγοράς, το μέγεθος της οποίας φαντάζει ικανό να προσφέρει μια σημαντική ώθηση στην πορεία τους.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Hyundai, η οποία χαμηλώνει κι άλλο τον πήχη στην κατηγορία των SUV αποκαλύπτοντας στη μακρινή Ινδία το μικρότερο σε διαστάσεις και πιο προσιτό όχημα ελευθέρου χρόνου της ιστορίας της.

Η νέα κορεατική πρόταση ονομάζεται Casper, διαθέτει μήκος 3,6 μέτρων, αυξημένη απόσταση από το έδαφος κι όλα τα απαραίτητα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που το τοποθετούν στην ευρύτερη κατηγορία των SUV.

Στη βασική του έκδοση εφοδιάζεται με έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,0 λίτρου και απόδοσης 76 ίππων, ωστόσο, υπάρχει και υπερτροφοδοτούμενη έκδοση στην οποία το τρικύλινδρο σύνολο αποδίδει 100 ίππους.

Μάλιστα, για την αγορά της Ινδίας δεν αποκλείεται να δούμε και τα ατμοσφαιρικά σύνολα των 1,1 και 1,2 λίτρων, σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί χαμηλά το κόστος, ενώ οι Κορεάτες έχουν ήδη επιβεβαιώσει την εξέλιξη μιας ηλεκτροκίνητης έκδοσης.

Η παραγωγή του Hyundai Casper θα ξεκινήσει στην Νότια Κορέα στις 15 Σεπτεμβρίου και μένει να αποδειχθεί αν πρόκειται να φτάσει έως και τις αγορές της ευρωπαϊκής ηπείρου ή αν το μικρότερο σε διαστάσεις και πιο προσιτό SUV στην ιστορία της κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα προορίζεται για αναπτυσσόμενες αγορές. Τέλος να σημειώσουμε πως η τιμή του μοντέλου για την αγορά της Ινδίας θα διαμορφωθεί περίπου στα 7.000 ευρώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Πηγή: https://www.carandmotor.gr/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35