Δείτε το νέο Range Rover και η χρήση των φωνητικών εντολών

Δείτε το νέο Range Rover και η χρήση των φωνητικών εντολών

Τη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου επέλεξε η Land Rover για την παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουριου πολυτελούς Range Rover που μπαίνει αισίως στην πέμπτη γενιά του.

Το Range Rover, το πλέον εμβληματικό πολυτελές SUV, άνοιξε και επίσημα ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του με τη Land Rover να παρουσιάζει την πέμπτη κατά σειρά γενιά του μοντέλου της που έρχεται για να συνεχίσει την επιτυχία των προηγούμενων.

 

range rover 2022 neo 15

 

Η νέα γενιά Range Rover, το πρώτο μοντέλο των Βρετανών που αξιοποιεί τη νέα πλατφόρμα MLA-Flex (Modular Longitudinal Architecture) της Land Rover, έρχεται να προσφέρει ακόμη υψηλότερα επίπεδα πολυτέλειας και φινέτσας, αλλά και περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης από ποτέ. Όλα αυτά χωρίς να ξεχνά τις εκτός δρόμου δυνατότητες που χαρακτηρίζουν τα μοντέλα της βρετανικής εταιρείας αλλά και τη δυναμική συμπεριφορά που αρμόζει σε ένα μεγάλο πολυτελές SUV.

Σχεδιαστικά το ολοκαίνουριο Ranger Rover παραμένει πιστό στο μονοπάτι που χάραξε η προηγούμενη γενιά με το σχήμα του να αποτελεί εξέλιξη του προηγούμενου. Ένα σαφώς πιο καθαρό σχέδιο που έρχεται να τονίσει ακόμη περισσότερο τις χαρακτηριστικές γραμμές των σύγχρονων Rangre Rover.

Το τμήμα design των Βρετανών έχει καταφέρει να «αποκρύψει» οτιδήποτε μπορεί να ενοχλεί το μάτι με τις επιφάνειες να είναι σχεδόν ενιαίες, με ελάχιστους αρμούς και ανοχές και να δίνουν την εντύπωση ότι το νέο Range Rover σμιλεύτηκε από ένα ενιαίο κομμάτι μετάλλου.

Ο χαρακτηριστικά κοντός εμπρός πρόβολος, το αναγνωρίσιμο εμπρός τμήμα, το κάθετο παρμπρίζ και η σφηνοειδής «ουρά» που παραπέμπει σε πρύμνη σκάφους, είναι βασικά στοιχεία της σχεδιαστικής ταυτότητας και της μοναδικής εμφάνισης του Range Rover, με το πίσω τμήμα να είναι εκείνο όπου εντοπίζονται και οι μεγαλύτερες διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Η μίνιμαλ σχεδιαστική προσέγγιση της Land Rover δίνει και εδώ το «παρών» με τα πίσω φώτα να κρύβονται επίσης επιμελώς στις γραμμές του μεγάλου SUV και να γίνονται ορατά μόνο όταν είναι αναμμένα.

Διαβάστε τη συνέχεια

https://www.carandmotor.gr/nea/ayto-einai-neo-range-rover



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35