Ροναλντίνιο: Αλκοόλ, χρέη, εθισμοί, φυλακή – Η πτώση

Ροναλντίνιο: Αλκοόλ, χρέη, εθισμοί, φυλακή – Η πτώση

Στη πρώτη δεκαετία του millenium, οι ντρίμπλες, τα γκολ του, εκείνο το χαμόγελο της ποδοσφαιρικής ευτυχίας με την φανέλα της Μπαρτσελόνα, θα μείνουν αξέχαστα στο μυαλό, την μνήμη όλων των ποδοσφαιρόφιλων του πλανήτη. Ο Ροναλντίνιο αποτέλεσε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή των 00’s, ανάγκασε μέχρι και τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης να τον χειροκροτήσουν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ωστόσο, τα τελευταία χρόνια η ζωή του δεν θυμίζει σε τίποτα τις χρυσές ημέρες του παρελθόντος. Ο 42χρονος, πλέον, «Ρόνι» έχει βυθιστεί στο αλκοόλ, σε διάφορους εθισμούς, στα χρέη ενώ το 2020 φυλακίστηκε για πέντε μήνες στη Παραγουάη!

 

ωωωωωωωωωωωρον

 

Της φυλακής τα σίδερα – naftemporiki.gr

Το… απόγειο της κατάντιας για τον Ροναλντίνιο ήρθε στις 5 Μαρτίου του 2020. Λόγω χρεών προς το δημόσιο, καθώς για αρκετά χρόνια δεν πλήρωνε την εφορία, του είχε απαγορευθεί η έξοδος από την χώρα.

Όταν μαζί με τον αδελφό του επιχείρησαν να περάσουν τα σύνορα της Παραγουάης με πλαστά διαβατήρια συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη φυλακή! Για 32 ημέρες ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ παρέμεινε έγκλειστος και αγωνιζόταν στα γηπεδάκια 5Χ5 για να του παρέχουν μεγαλύτερες ποσότητες φαγητού! Μετά από τον ένα μήνα στην φυλακή και αφού πρώτα πλήρωσε εγγύηση 1.5 εκατομμυρίων ευρώ, εξέτισε την υπόλοιπη ποινή κλεισμένος σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου.

Όταν επέστρεψε στην πατρίδα του έτυχε αποθεωτικής υποδοχής στο αεροδρόμιο από τους συμπατριώτες του, οι οποίοι τον λατρεύουν ακόμη. To 2020 γενικά δεν ήταν η χρονιά του, καθώς «κόλλησε» κορωνοϊό, όπως και η μητέρα του που χρειάστηκε να μπει στην εντατική για να παραμείνει στη ζωή.

Διαβάστε τη συνέχεια, ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35