Από το ΟΑΚΑ περνάει φέτος το Ράλλυ Ακρόπολις 2022

Από το ΟΑΚΑ περνάει φέτος το Ράλλυ Ακρόπολις 2022

Στο κεντρικό Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, το χώρο από όπου θα ξεκινήσει το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις με μια φαντασμαγορική υπερειδική διαδρομή στις 8 Σεπτεμβρίου, φιλοξενήθηκε η παρουσίαση της φετινής διοργάνωσης!

Μετά την εντυπωσιακή επιστροφή του Εθνικού μας Αγώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, φέτος οι διοργανωτές στοχεύουν στο να ανεβάσουν τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Και το κερασάκι στην τούρτα θα είναι η μοναδική παράσταση στο ΟΑΚΑ, η ΕΚΟ Super Special Stage @ Olympic Stadium στην οποία όλοι ελπίζουμε να ζήσουμε στιγμές αντίστοιχες της πρώτης επίσκεψης του WRC εκεί.

Με τα πλέον άρτια τεχνολογικά αυτοκίνητα στην πενηντάχρονη ιστορία του WRC και εξαιρετικά πληρώματα που υπόσχονται πλούσιο θέαμα!

«Φέρνουμε το Ράλλυ των Θεών στην Αθήνα, στο ΟΑΚΑ», δήλωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, Λευτέρης Αυγενάκης, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του αγώνα, προσθέτοντας: «Το διαρκώς αναβαθμιζόμενο Ολυμπιακό Στάδιο θα “αποχωριστεί” για λίγο το γρασίδι για μια ασφάλτινη διαδρομή συνολικού μήκους 2 χιλιομέτρων, και θα ανοίξει τις πύλες του σε κάθε φίλο του σπορ, ανεξαρτήτως φύλου ή ηλικίας, φέρνοντας τη δράση μπροστά από την άνεση των κερκίδων του».

Πρόθεση της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα είναι η υπερειδική διαδρομή στο ΟΑΚΑ να αποτελέσει το αποκορύφωμα της χρονιάς για τον ελληνικό αθλητισμό και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ στο σύνολό του και, ως εκ τούτου, οι τιμές των εισιτηρίων, που ξεκίνησαν να πωλούνται από την πλατφόρμα του viva.gr, έχουν ως τιμή εκκίνησης τα 10 ευρώ! Αξίζει να αναφερθεί πως περισσότερα από 40.000 εισιτήρια θα έχουν μέση τιμή 18,5 ευρώ.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35