Λίγο πριν τη σέντρα… Που είναι η αλήθεια & που το ψέμα!!!

Λίγο πριν τη σέντρα… Που είναι η αλήθεια & που το ψέμα!!!

Η ΑΕΚ ξεμούδιασε κερδίζοντας 4-0 την Προοδευτική στο Σεραφείδειο, με τον Ντόμαγκοϊ Βίντα να πραγματοποιεί την πρώτη του εμφάνιση με την Ένωση.

Άρης: Ανεβάζει στροφές ο Ζερβίνιο εν όψει πρεμιέρας SL

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 4-2 του Παναιτωλικού στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης», στο τελευταίο φιλικό των δύο ομάδων πριν την έναρξη της Super League.

Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλαν οι προπονητές του Λεβαδειακού και του Ατρομήτου, στη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση, στην Αλίαρτο. Ο αγώνας έληξε 1-1 με τον Μουνίθ ν’ ανοίγει το σκορ για τον Ατρόμητο με ωραίο πλασέ στο 38 και τον Λεβαδειακό να ισοφαρίζει με τον Συμελίδη στο 65’.

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-1 τον Βόλο Ν.Π.Σ.

Με γκολ του Ρόμανιτς στο 19ο λεπτό, η Λαμία επικράτησε με 1-0 του Ιωνικού, σε φιλική αναμέτρηση στο «Αθανάσιος Διάκος», «πρόβα τζενεράλε» πριν την έναρξη της νέας σεζόν στη Super League.

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μίχαλ Σκβάρκα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια. Ο 30χρονος Σλοβάκος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και την περασμένη σεζόν έπαιζε στη Βίσλα Κρακοβίας. Μάλιστα μέτρησε 32 συμμετοχές, δυο γκολ και πέντε ασίστ.

Σύμφωνα με το Football Insider, η Νότιγχαμ θα αποκτήσει από την Μπορντό τον διεθνή Κορεάτη επιθετικό Γι Τζο Χουάνγκ και στη συνέχεια θα τον παραχωρήσει ως δανεικό στον Ολυμπιακό. Ο 30χρονος, αγωνιζόταν στην Μπορντό από το 2019 αλλά παραχωρείται μετά τον υποβιβασμό των «γιρονδίνων», που σύμφωνα με το δημοσίευμα έκανε δεκτή την πρόταση της Φόρεστ ύψους 4 εκατ. ευρώ.

Άνετη νίκη, με 4-0, πέτυχε ο ΟΦΗ, επί της Επισκοπής, σε φιλική αναμέτρηση στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Ο Μπερνάρντ φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για τη θέση του επιτελικού μέσου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “πράσινοι” έχουν ξεκινήσει επαφές με Σαρίγια, προκειμένου να αποκτήσουν τον 29χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από Ατλέτικο Μινέιρο και στη συνέχει μεταγράφηκε στη Σαχτάρ. Στην ουκρανική ομάδα αγωνίστηκε για πέντε σεζόν, πριν μετακομίσει στο Λίβερπουλ, για λογαριασμό της Έβερτον. Από την άλλη, συμφώνησε με Λέγκια και πάει Πολωνία ο Καρλίτος.

Την απόκτηση του Μανσούρ Φοφανά ανακοίνωσε η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα, το πρωί της Παρασκευής.

Ο 20χρονος παίκτης αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στη Βέροια, με την οποία είχε έξι γκολ και μια ασίστ σε 32 συμμετοχές. Ο Ιβοριανός παίκτης δήλωσε χαρούμενος για το νέο σταθμό της καριέρας του, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας των Ιωαννίνων.

Πηγή: https://www.novasports.gr

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35