Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-0: Πάει κορυφή με τον «διαστημικό» Αϊτόρ (video)

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-0: Πάει κορυφή με τον «διαστημικό» Αϊτόρ (video)

Ο Αϊτόρ πέτυχε το πρώτο χατ τρικ στην καριέρα του (44', 54' φάουλ - 70' πλασέ) και ο Παναθηναϊκός κοιτάζει τους πάντες από ψηλά με 5/5, νικώντας και τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0 στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα: Έτσι έπαιξαν

Ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε με τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια. Αριστερός μπακ ο Γκάνεα, δεξιός ο Σάντσες και ο Πούγγουρας με τον Σάρλια στο κέντρο της άμυνας. Ρούμπεν, Τσέριν, Κουρμπέλης η τριάδα στη μεσαία γραμμή. Αριστερός εξτρέμ ο Αϊτόρ, δεξιός ο Παλάσιος και στη κορυφή του 4-3-3 ο Σπόραρ που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 37'. Στη θέση του πέρασε ο Ιωαννίδης.

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα του Θανάση Στάικου ο Σούλης υπερασπίστηκε την εστία μέχρι το 23' όπου χτύπησε σοβαρά και την θέση του πήρε ο Αθανασίου. Παντελάκης, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης η τριάδα στο κέντρο της άμυνας. Δεξιός μπακ-χαφ ο Σόρια, αριστερός ο Ποζνάνσκι. Καραχάλιος, Μπιλμπάο στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ροσέρο και Τζίμας πίσω από τον Παμλίδη στο 5-4-1 των φιλοξενούμενων.

Ο Αϊτόρ είχε το... κλειδί του πούλμαν!

Η εξαιρετική οργάνωση του ΠΑΣ Γιάννινα πίσω από την μπάλα που περίμενε στο μισό γήπεδο με άριστες αλληλοκαλύψεις, η έλλειψη συνεργασιών του Παναθηναϊκού από τα πλάγια και οι λίγες ενέργειες από τον άξονα, έφεραν το πρώτο ημίχρονο στα μέτρα των φιλοξενούμενων. Το Τριφύλλι δεν μπορούσε να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες και είχε εγκλωβιστεί, χωρίς να μπορεί να βρει ρυθμό. Μία σέντρα σουτ του Γκάνεα βρήκε στο δοκάρι, στο 15' ο Σούλης μπλόκαρε το σουτ του Αϊτόρ ενώ πέντε λεπτά αργότερα η νέα προσπάθεια του Ισπανού πέρασε άουτ.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35