Το Opel Corsa είναι το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο στην ελληνική αγορά

Το Opel Corsa είναι το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο στην ελληνική αγορά

Άκρως επιτυχημένο ήταν το πρώτο τρίμηνο του έτους για το Opel Corsa, αφού το γερμανικό μοντέλο κατέκτησε την πρώτη θέση των πωλήσεων της ελληνικής αγοράς με σημαντικό μερίδιο.

Η ελληνική αγορά αυτοκινήτου ξεκίνησε τη χρονιά με τους καλύτερους οιωνούς, παρουσιάζοντας αύξηση στις πωλήσεις νέων μοντέλων σε σχέση με τα προηγούμενα έτη. Μπροστάρης σε αυτή την ανοδική πορεία ήταν η Opel, και ειδικότερα το γνωστό μας Corsa.

Αναλυτικότερα, το Opel Corsa ήταν το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο ανεξαρτήτως κατηγορίας για τον μήνα Μάρτιο, με συνολικά 842 αυτοκίνητα και μερίδιο επί του συνόλου 24,7%.

Παράλληλα, μετά από αυτή του την επίδοση το Opel Corsa έχει καταφέρει από την αρχή του έτους να σημειώσει 2.415 πωλήσεις, όντας έτσι το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς και ξεπερνώντας μεταξύ άλλων και τον περσινό πρωταθλητή πωλήσεων, το δημοφιλές Toyota Yaris.

Το νεότερο Opel Corsa προσφέρεται στην ελληνική αγορά με μια πλήρη γκάμα γκάμα κινητήρων, συμπεριλαμβάνοντας και μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Τη βάση της βενζινοκίνητης γκάμας καταλαμβάνει ο ατμοσφαιρικός 1,2 των 75 ίππων και ακολουθείται από τον 1,2 Turbo των 100 ή 130 ίππων. Η έκδοση των 100 ίππων συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων είτε με αυτόματο οκτώ, ενώ η ισχυρότερη των 130 μόνο με το 8άρι αυτόματο σασμάν.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35