Πρεμιέρα για τη νέα Porsche Cayenne

Πρεμιέρα για τη νέα Porsche Cayenne

Εκτενείς αλλαγές ουσίας και λιγότερο εμφάνισης για την τρίτη γενιά της Porsche Cayenne που πλέον προσφέρει ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα πολυτέλειας και σημαντικές αναβαθμίσεις σε τεχνολογίες, πλαίσιο και κινητήριες μονάδες.

Μην ψάχνεται για ριζικές αλλαγές στη νέα Porsche Cayenne που σήμερα αποκαλύπτεται στη Σαγκάη της Κίνας στα πλαίσια της ομώνυμης έκθεσης. Κι αυτό γιατί οι Γερμανοί επέλεξαν να προχωρήσουν σε επιλεκτικές αναβαθμίσεις που όμως αγγίζουν όλους ανεξαιρέτως τους τομείς.

Σχεδιαστικά, οι προβολείς HD Matrix LED της Porsche, με δύο μονάδες υψηλής ευκρίνειας και περισσότερα από 32.000 pixel ανά προβολέα υψηλής ευκρίνειας, παρέχουν φωτισμό του δρόμου που προσαρμόζεται σε κάθε οδηγική κατάσταση, ενώ ένα νέο, στο σύνολο του, εμπρός μέρος, σε συνδυασμό με τα πιο έντονα φτερά και ένα επίσης νέο σε σχεδίαση καπό τονίζουν το πλάτος της νέας Cayenne. Στο πίσω μέρος του γερμανικού SUV ξεχωρίζουν τα τρισδιάστατα πίσω φώτα και ο νέος προφυλακτήρας με την ενσωματωμένη βάση της πινακίδας κυκλοφορίας.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35