Ο Παναθηναϊκός θέλει τον «Αλίτι» του!!!

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον «Αλίτι» του!!!

Σύμφωνα με όσα ακούγονται, στον Παναθηναϊκό έχει προταθεί ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Κοσόβου, Φιντάν Αλίτι, την ίδια ώρα που δημοσιεύματα λένε ότι ο Τιμοτέους Πούχατς, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Καϊζερσλάουτερν.

Ο Φιλιπ Τζούρισιτς, αναμένεται να ενσωματωθεί με την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Αυστρία… ενώ απόψε το βράδυ θα γίνει η παρουσίαση της νέας εμφάνισης του Παναθηναϊκού σε συνεργασία με την Adidas.

Ας δούμε όμως και τι γίνεται και στις άλλες ομάδες, όπως διαβάσαμε στα πεταχτά από δω κι από κει…  

Αρκετοί οι «μνηστήρες» για τον Ορμπελίν Πινέδα είπε σε δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνιο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «La Octava Sports» ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε τον Νέστορ Αραούχο της Αμέρικα για το κέντρο της άμυνας.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, είναι έτοιμος να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, αφού πρώτα σηκώσει τα μανίκια του, όπως δήλωσε....

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης συμφώνησε με τον Ντομαγκόι Πάβισιτς ενώ παράλληλα «έδωσε τα χέρια» με δύο πλάγιους μπακ, τον 28χρονο διεθνή Κοσταρικανό, Ρόναλντ Ματαρίτα και τον 22χρονο Ισπανό, Βαλεντίνο Φατόρε. Παρελθόν όμως από τον Άρη αναμένεται να αποτελέσει ο Νικολάς Ενκουλού.

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την πρόσληψη του Παύλου Γκότση, στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Ύστερα από την απόκτηση του Ιβάν Κόστιτς, η ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε και τον Γιώργο Μύγα.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΣ Γιάννινα έχει μπει ο Γιούρι Λοντίγκιν του Παναθηναϊκού, με το τριφύλλι να δηλώνει πως δεν τον παραχωρεί…



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35