22η Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου: Έρχεται στις 22 και 23 Ιουλίου με 69 συμμετοχές

22η Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου: Έρχεται στις 22 και 23 Ιουλίου με 69 συμμετοχές

Ποιοι θα δώσουν το παρών στον αγώνα που έχει καθιερωθεί σαν η καλοκαιρινή γιορτή για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό της χώρας

22η Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου θα διεξαχθεί στις 22 και 23 Ιουλίου με 69 αγωνιζόμενους να δίνουν το παρών σε έναν αγώνα που έχει καθιερωθεί σαν η καλοκαιρινή γιορτή για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό της χώρας μας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η 22η Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου συγκεντρώνει 69 ποιοτικές συμμετοχές, γεγονός που θα ανεβάσει το θέαμα και τον συναγωνισμό κατακόρυφα. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας, διεξάγεται ως είθισται από το Αθλητικό Σωματείο Start Line και αποτελεί τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος.

Όσον αφορά τις συμμετοχές της 22ης Ανάβασης Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου, στην Cat4 συναντάμε 14 αγωνιζόμενους οι οποίοι θα παλέψουν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Στην Cat3 οι 15 συμμετέχοντες με τη σειρά τους θέλουν να δώσουν όμορφο θέαμα σε όσους βρεθούν στην γραφική Δημητσάνα. Η Cat2 αποτελεί την πολυπληθέστερη κλάση καθώς συγκεντρώνει 19 συμμετοχές, οι οποίες αναμφίβολα θα δώσουν τη δική τους μάχη. Στην Cat1 οι συμμετέχοντες μπορεί να είναι μόλις 6 ωστόσο θέλουν να δείξουν σε όλους πως μπορούν να πετύχουν χρόνους που θα τους φέρουν στην κορυφή της γενικής κατάταξης. Η αγαπημένη κλάση των θεατών αυτή της Formula Saloon συγκεντρώνει 15 συμμετοχές οι οποίες έχουν ως στόχο να χαρίσουν χαμόγελα ευχαρίστησης στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμοί οι οποίοι αναμένεται να βρεθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35