51ο Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ: Δράση με φίνο φθινοπωρινό άρωμα Ελλάδας

51ο Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ: Δράση με φίνο φθινοπωρινό άρωμα Ελλάδας

Το ράλλυ ξεκινά στις 28 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται την 1η Οκτωβρίου, ενώ περνά από μαγευτικές τοποθεσίες και υπέροχα δάση της ευρύτερης περιοχής της Στερεάς Ελλάδας.

Μόλις λίγες μέρες απέμειναν πριν την εκκίνηση του 51ου Διεθνούς Ράλλυ ΦΙΛΠΑ, μιας όμορφης Regularity εκδήλωσης Κλασικών Αυτοκινήτων της Ελλάδας, που διοργανώνει εδώ και πενήντα χρόνια η ΦΙΛΠΑ! Φέτος ο αγώνας ξεκινά την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, έχει συνολικό μήκος διαδρομών 550 χιλιόμετρα, εξελίσσεται στην ευρύτερη περιοχή της Στερεάς Ελλάδας και πραγματοποιείται με τη συνδρομή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Καρπενησίου.

Η παραδοσιακή αυτή εκδήλωση της ΦΙΛΠΑ που συγκεντρώνει και το ενδιαφέρον ξένων πληρωμάτων, εκκινεί την Πέμπτη 28/09 στις 13:30 με αφετηρία τη φιλόξενη πόλη της Λαμίας (LAMIA EXPO). Από εκεί τα πληρώματα μέσω ειδικών διαδρομών που διέρχονται υπέροχα δάση και μαγευτικές τοποθεσίες, θα κατευθυνθούν προς το Καρπενήσι που αποτελεί και το επίκεντρο του αγώνα καθ’ όλη τη διάρκειά του. Οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος με το κλασικό αυτοκίνητό τους, επιλέγοντας μεταξύ των κατηγοριών Classic Regularity και Touring.

Στην κατηγορία Classic Regularity τα πληρώματα θα διαγωνιστούν σε επτά (7) Ειδικές Διαδρομές Ακριβείας την ημέρα, με προκαθορισμένη Μ.Ω.Τ. (υποκατηγορίες Red μέχρι 50 χλμ./ώρα & Green μέχρι 48 χλμ./ώρα), με δορυφορική χρονομέτρηση της Anube Sport και live αποτελέσματα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Στην κατηγορία Touring τα πληρώματα θα απολαύσουν εξίσου την οδήγηση στις Ε.Δ.Α., ωστόσο με σημαντικά μικρότερο αριθμό και μήκος διαδρομών, αλλά και χαμηλότερη Μ.Ω.Τ.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35