Τα γκολ έπεσαν βροχή… και στο Καραϊσκάκη, είχαμε ολική καταστροφή!!! (Δείτε τα 18 γκολ)

Τα γκολ έπεσαν βροχή… και στο Καραϊσκάκη, είχαμε ολική καταστροφή!!! (Δείτε τα 18 γκολ)

Θρίαμβος του ΠΑΟΚ στο Φάληρο, 4-2 τον Ολυμπιακό -  Άλωσε το Κλεάνθης Βικελίδης ο Ατρόμητος, 3-1 τον Άρη - Νίκη του ΠΑΟ στη Λαμία, γκέλα της ΑΕΚ με Κηφισιά.

Εκτός από μεγάλη νίκη, ο ΠΑΟΚ έκανε και ένα μεγάλο... δώρο στον Παναθηναϊκό καθώς κράτησε τους Πειραιώτες στο -4 από την πρώτη θέση που βρίσκεται το «τριφύλλι». Βέβαια ο Ολυμπιακός έχει μηδενιστεί για τον αγώνα με τον ΠΑΟ και του έχει αφαιρεθεί και ένας βαθμός και περιμένει από Δευτέρα την απόφαση σε 2ο βαθμό.

Πάρτι όμως και για τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ομάδα του Περιστερίου έστησε... λάβαρο νίκης με το ευρύ 3-1 επί του Άρη. Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος από την αρχή και προηγήθηκε στο σκορ με τον Φριτζόνσον. Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Φαμπιάνο ο οποίος πήρε το... ριμπάουντ από το δικό του πέναλτι που απέκρουσε ο Τσιντότας, στην επανάληψη ο Ατρόμητος έκανε ό,τι ήθελε και βρήκε άλλα δύο γκολ με τους Βαλένσια (πέναλτι) και Αγκιμπού Καμαρά. Έτσι με την 2η σερί νίκη τους οι Περιστεριώτες πήραν μια ακόμη σημαντική ανάσα και απομακρύνθηκαν από την βαθμολογική ουρά!

Στο Αγρίνιο, ένα γκολ που μπήκε μόλις στο 8ο λεπτό ήταν αυτό που... υπέγραψε και την τύχη του αγώνα. Η τύχη που ήταν με το μέρος του Μιριτέλο αφού σε μια φάση... μπιλιάρδο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο κι αφού είχε προηγηθεί εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή του Παναιτωλικού που ήταν αποτέλεσμα μιας ακόμη γκάφας του Μπρούνο Ντουάρτε. Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά χωρίς να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί πλην της κεφαλιάς του Πέδρο στο δοκάρι. Στην επανάληψη ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε με δέκα από το 66' αφού αποβλήθηκε ο Καρμόνα.

Όμως και πάλι ο Παναιτωλικός δεν είχε ουσία. Κακή ανάπτυξη, χωρίς βοήθεια από τον πάγκο, μηδενική φαντασία και αποτελεσματικότητα. Μοιραία δεν πήρε τίποτα από ένα ματς που τον κρατάει βυθισμένο στην βαθμολογική ουρά και σε τροχιά υποβιβασμού. Οι Αρκάδες από την άλλη με ένα σημαντικό τρίποντο έφυγαν από τα χαμηλά και βλέπουν πιο αισιόδοξα το μέλλον.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35