Ποδαρικό κάνουν τα νέα αυτοκίνητα που έρχονται στην Ελλάδα

Ποδαρικό κάνουν τα νέα αυτοκίνητα που έρχονται στην Ελλάδα

Η νέα χρονιά θα είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αυτοκινητικά. Με σημαντικές αφίξεις και στην Ελλάδα και μία μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου κατα τον Οκτώβριο! Ιδού τα νέα μοντέλα που περιμένουμε το 2024.

Ηλεκτρικά, υβριδικά, βενζίνης ακόμα και πετρελαίου κινητήρες θα διαθέτουν πολλά από τα νέα αυτοκίνητα που περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το 2024.

Στο επίκεντρο φυσικά οι μεγάλοι παίκτες της αυτοκίνησης, τα γκρούπ από Γαλλία με την Stelantis (PeugeotCitroenDSOpelFiatAlfa RomeoJeep) και Renault – Dacia, Γερμανία με το VW γκρουπ (AudiVolkswagenSkodaPorsche) και BMW – Mercedes και οι Κορεάτες (Hyundai – Kia) και οι Ιάπωνες (ToyotaHondaNissanSuzuki).

Αναμφίβολα οι new entry στην Ευρώπη και στην Ελλάδα Κινέζοι, έχουν ταράξει τα νερά της αυτοκίνησης δίνοντας μία άλλη γεύση στον όμορφο αυτό ανταγωνισμό.

Το σίγουρο είναι πως και για την Ελλάδα το 2024 έχει ιδιαίτερα ενδιαφέρον με την Κυβέρνηση να προσπαθεί να διατηρήσει τις επιδοτήσεις των ηλεκτρικών οχημάτων, ενώ φέτος αναμένουμε και μία μεγάλη και σύγχρονη έκθεση αυτοκινήτων, κάτι που το ζητάει κόσμος και αγορά…

Είναι δεδομένο ότι σ’ αυτό το πρωτοχρονιάτικο χαρτοπαικτικό τραπέζι, δεν έχουμε ανοικτά όλα τα φύλλα των αυτοκινητοβιομηχανιών. Κάτι τέτοιο θα ήταν ανέφικτο ακόμα και για τις ίδιες μιας και το 12μηνο είναι μεγάλο χρονικό διάστημα στο οποίο μπορούν να αλλάξουν αρκετά, που μπορούν να επιταχύνουν ή και να επιβραδύνουν την εξέλιξη των αυτοκινήτων που έχουν στα σκαριά.

Ιδού λοιπόν κάποια από τα μοντέλα που αναμένουμε το 2024! Σημειώστε πως κάποια από τα παρακάτω είναι ήδη διαθέσιμα για προπαραγγελίες.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35