Από 18.990 ευρώ το Seat Arona

Από 18.990 ευρώ το Seat Arona

H Seat υποστηρίζει την εμπορική καριέρα του Β-SUV Arona, με ενέργειες που αποσκοπούν σε μειωμένες τιμές έως και 1.000 ευρώ και επιπλέον όφελος 500 ευρώ για όλες τις εκδόσεις.

Επίσης, ανακοίνωσε και εναλλακτικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με μηνιαία δόση 211 ευρώ.

Με το νέο προωθητικό πρόγραμμα, προσφέρονται σημαντικές μειώσεις τιμών έως και 1.000 ευρώ ανάλογα με την έκδοση, ενώ παράλληλα συνεχίζεται το επιπρόσθετο όφελος των 500 ευρώ για όλες τις εκδόσεις του Arona στις τιμές του νέου τιμοκαταλόγου.

Το Seat Arona, έχει πλέον ακόμη καλύτερο δείκτη στην αξιολόγηση του στοιχείου value for money. Ουσιαστικά αποτελεί μια από τις πλέον προσιτές προτάσεις στην ανταγωνιστική  κατηγορία των Β-SUV.

Το ισπανικό μοντέλο Arona, που αξιοποιεί την τεχνολογία του γκρουπ VW, συνδυάζει την οικονομία με τις επιδόσεις, τους χώρους και την ασφάλεια, ενώ αν ο υποψήφιος αγοραστής επιθυμεί μπορεί να το αποκτήσει εναλλακτικά και με προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με τη VW Financial Services με επιτόκιο από 3,9% και μηνιαία δόση 211 ευρώ/μήνα.

Επιπρόσθετα, εξακολουθεί να παραμένει σε ισχύ το προωθητικό πρόγραμμα και για το Ibiza με όφελος 500 ευρώ για όλες τις εκδόσεις του και με την αρχική τιμή εκκίνησης να διαμορφώνεται στα 15.990 ευρώ.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩΕγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35