Παναθηναϊκός: Πάμε γι΄άλλον…

Παναθηναϊκός: Πάμε γι΄άλλον…

Καλά δεν είναι και η πρώτη είδηση, αλλά για να μην κοροϊδευόμαστε, ο Ντιέγκο δεν κατάφερε να φτιάξει ομάδα, με τόσους παιχταράδες που έχει στη διάθεσή του.

Μετρώντας σε δεκατρία επίσημα παιχνίδια (5 νίκες, 4 ισοπαλίες, 4 ήττες), με τον φόβο της 5ης να είναι ορατός, ο κόουτς είναι μια σκέτη αποτυχία, όσο και αν μέχρι χθες πολλοί πιστεύαμε πως θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά και να ανατρέψει την κατάσταση!!!

Έτσι, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, οι πληροφορίες… αλλά και η λογική λένε, πως ο Αλόνσο δεν θα προλάβει να κάνει «παρέλαση», εκτός και αν ο Αλαφούζος θέλει να βλέπει μόνος του την ομάδα μας στο άδειο από κόσμο ΟΑΚΑ, όσο και αν οι προσφορές για προσέλευση στο γήπεδο, τύπου πίτσας, στις δυο και μια δώρο, δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα.

Τίποτα δεν έχει χαθεί, είμαστε μέσα σε όλα… αρκεί οι λάθος άνθρωποι στις λάθος θέσεις, να πάνε στα σπίτια τους, πριν σκοτεινιάσει ο ουρανός και μαυρίσουν οι καρδιές μας!!!

Ο χρόνος μετράει ανάποδα και κάποιοι λένε πως ήδη γνωστός προπονητής αυτές τις ημέρες, πριν δύσει ο ήλιος, έπινε εσπρεσάκι στο Ελ. Βενιζέλος… και δεν ήταν τουρίστας.

Ο βαζελάκος της εξέδρας



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35