Η Αφροδίτη στον Αιγόκερο δείχνει τη Μοίρα του έρωτα σε 5 ζώδια!

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερο δείχνει τη Μοίρα του έρωτα σε 5 ζώδια!

Η νέα θέση της Αφροδίτης αλλάζει για 4 μήνες την οικονομική και ερωτική ζωή.

Το μήνυμά της:

«Καθήκον σου είναι, όχι ν’ αναζητήσεις την αγάπη αλλά να ψάξεις και να βρεις όλα εκείνα τα εμπόδια μέσα σου, που σε κρατάνε μακριά της». Rumi

Ο Πέρσης ποιητής, αιώνες πριν, ‘βλέπει’ αυτό που οι περισσότεροι αγνοούμε… Κάθε πλάσμα αναζητά την αγάπη, την ευτυχία και την ολοκλήρωση στον κόσμο γύρω του αλλά λίγοι κατανοούν βαθιά όλα τα τείχη και τα εμπόδια, που ορθώνουμε μέσα μας και γύρω μας, για να μην πληγωθούμε από την αγάπη, γιατί δεν έχουμε μάθει στην ευτυχία, γιατί δεν πιστέψαμε πως ΑΞΙΖΟΥΜΕ γι’ αυτό που είμαστε.

Η Παρασκευή από την αρχαιότητα θεωρούνταν ημέρα της Αφροδίτης του πλανήτη των σχέσεων, των απολαύσεων, της διασκέδασης και της τέχνης.

Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, ημέρα που η Αφροδίτη κυβερνά, στις 12:44 αλλάζει ζώδιο και περνάει στον σοβαρό Αιγόκερο, όπου θα παραμείνει ως τις 5 Μαρτίου του 2022! Από τη νέα της θέση θα δώσει έμφαση σε σχέσεις και συνεργασίες που στηρίζονται την λογική και την ωριμότητα του χρόνου.

Η μοίρα ή το κάρμα θα εκφράσει τον σκοπό της ζωής και την ουσία των σχέσεων. Θα δούμε πιο καθαρά ποιοι σύντροφοι και συνεργάτες είναι σημαντικοί και ευνοούν την εξέλιξη και την ευτυχία μας και ποιοι πρέπει να φύγουν. Όλα όσα γίνονταν από καιρό, τώρα ξεκαθαρίζουν και εκπληρώνονται!

Η Αφροδίτη στον λογικό και προσγειωμένο Αιγόκερο αναζητά την ασφάλεια, την αντοχή και διάρκεια στον χρόνο, τη λογική και όχι τα ανεμοδαρμένα ύψη του έρωτα και του πάθους, όπως όταν είναι στον Σκορπιό, ούτε τους ρομαντικούς και παραμυθένιους έρωτες όταν επισκέπτεται τους Ιχθείς. Στην διάρκεια των 4 μηνών θα γίνουν σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας και γάμοι σε μια πιο ώριμη φάση ζωής, που στηρίζονται σε προσγειωμένα συναισθήματα και μια ώριμη αντιμετώπιση του κόσμου.

Η Αφροδίτη από τον γήινο Αιγόκερο τηρεί τους κανόνες και τα κοινωνικά πρέπει και οικοδομεί σχέσεις με αργά βήματα και χωρίς βιασύνες ή ακραία πάθη. Ενώ επισημοποιεί τους δεσμούς εκείνους που έχουν στηριχτεί στην εμπειρία και την ωριμότητα που φέρνει ο χρόνος.

Στο ίδιο πνεύμα της αλήθειας, η Αφροδίτη θα επηρεάσει και την τέχνη και τους καλλιτέχνες φέρνοντας κανόνες και όρια πιθανόν και μέσα από την δικαιοσύνη και τους νόμους.  Όρια και πρέπει θα μπουν και στην διασκέδαση και την ψυχαγωγία πολύ αυστηρά.

Η οικονομική ζωή και οι συνεργασίες που επηρεάζονται επίσης από την Αφροδίτη θα περιοριστούν και πολλοί θα μπουν σε πρόγραμμα οικονομίας και τακτοποίησης των οικονομικών τους υποθέσεων.

Η λογική διαχείριση  θα κυριαρχήσει και στις σχέσεις και στις συμφωνίες-συνεργασίες.

Οι τράπεζες θα κάνουν εκκαθαρίσεις με βάση τα συμφέροντά τους και τα αποτελέσματα από τα προηγούμενα δάνεια και οφειλές.

Ποιοι θα ευνοηθούν; Όσοι έκαναν καλό σχεδιασμό χωρίς μεγάλο ρίσκο και στηρίχτηκαν σε γνώσεις ειδικών, την εμπειρία και τη σύνεση.

Το σπάνιο φαινόμενο περίπου κάθε 3 χρόνια η Αφροδίτη να παραμένει στο ίδιο ζώδιο για 4 μήνες, ενώ η συνηθισμένη διάρκειά της είναι 27 μέρες, συμβαίνει γιατί ο πλανήτης των σχέσεων θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά από τις 19 Δεκεμβρίου 2021 ως τις 29 Ιανουαρίου 2022.

Στην ανάδρομη πορεία της θα παρουσιαστούν μπερδέματα και επιστροφές από το παρελθόν συντρόφων και συνεργατών, για να ολοκληρωθεί ο κύκλος αυτών των σχέσεων και να αποδοθεί δικαιοσύνη αλλά και η αξία τους.

Διαβάστε τη συνέχεια:

https://marigiova.gr/i-afroditi-ston-aigokero-deichnei-ti-moira-toy-erota-se-5-zodia/?fbclid=IwAR1YO7Qo5rdxl3S_35R4OkGEjgjDtttr5qtgY3S-bses_PgjDPHTe2rC2AI



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35