Έναν καφέ, ολίγον «δηλητήριο»!!!

Έναν καφέ, ολίγον «δηλητήριο»!!!

Ξεχάστε τις παλιές παραγγελίες στον καφενέ: έναν ελληνικό ναι και όχι ή έναν διπλό βραστό προς το γλυκό ή ακόμα ένα φρέντο εσπρέσο με στέβια, καθώς από 1η Ιουλίου ο καφές θα εντάσσεται στα ακριβά ροφήματα, αφού κρίθηκε «ένοχος» για πολλαπλές εγκεφαλικές - νευροσπαστικές εκρήξεις και «αιτία» συνάθροισης πολλών ατόμων, με επικίνδυνο θέμα συζήτησης!!!

Μόδα ήταν και πάει η αγαπημένη συνήθεια όλων μας, η αθώα και χαλαρή συνύπαρξη μ’ ένα καφέ συντροφιά, η αφορμή για να συναντηθούμε με κάποιον και να πούμε τα δικά μας, να ανταλλάξουμε απόψεις ή ακόμα και να αφεθούμε στην αρωματική μυρωδιά του…

Τα ωραία τελειώνουν κάποια στιγμή και να, φτάσαμε στο σημείο να μη μπορούμε να πιούμε έναν καφέ σαν άνθρωποι, να μη μπορούμε να χαλαρώσουμε, να μη μπορούμε να ξεφύγουμε από τα αρρωστημένα γρανάζια της γκετοποίησης της προσωπικής ελευθερίας.

Ναι, είναι γκετοποίηση… από τη στιγμή που τα πάντα λειτουργούν με γνώμονα το κέρδος και τη στέρηση λίγων στιγμών χαλάρωσης.

Όλα στο πόδι και σ’ όποιον αρέσει! Δικαίωμα σε κάθε είδους απόλαυση, έχουν μόνο οι «έχοντες»…

Εκεί μας έφτασαν όλες οι προοδευτικές δυνάμεις, αυτοί που κάθε τόσο νοιάζονται για εμάς και δίνουν αγώνα για να μη δούμε άσπρη μέρα…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35