Αθλητικές αναμνήσεις - Πάρης Γεωργακόπουλος: «Δεν με κατέστρεψε ο Βαρδινογιάννης»

Αθλητικές αναμνήσεις - Πάρης Γεωργακόπουλος: «Δεν με κατέστρεψε ο Βαρδινογιάννης»

"Θα ήταν ωραίο να έλεγα ότι ο Βαρδινογιάννης με κατέστρεψε. Θα άρεσε στον κόσμο να το διαβάσει. Αλλά εδώ λέμε μόνο αλήθειες".

Ο Πάρης Γεωργακόπουλος, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου που σταμάτησε τη μπάλα στα 26, λέει μόνο αλήθειες. Ένα unique αριστερό πόδι σε μια Unique συνέντευξη.

Όσοι τον έζησαν και τον είδαν να παίζει μπάλα, αποκλείεται να τον έχουν ξεχάσει. Και ας έχουν περάσει 25 χρόνια από εκείνο τον Νοέμβριο του ’91, που εντελώς απρόσμενα και άδοξα σταμάτησε την καριέρα του.

Είκοσι πέντε ολόκληρα χρόνια από εκείνο το ραντεβού που όμοιο του δεν είχε ζήσει ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο παντοδύναμος τότε πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Ο Πάρης Γεωργακόπουλος έχει μείνει στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου ως ο μοναδικός παίκτης ως τότε, που αρνήθηκε να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που του πρότεινε ο Βαρδινογιάννης.

Ο μοναδικός που σε ηλικία 26 ετών σταμάτησε το ποδόσφαιρο, πάνω στην ακμή του. Είχε καθιερωθεί στην ενδεκάδα του τριφυλλιού, μετά από πολλές δυσκολίες, φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής, ήταν το "δέκα το καλό" του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, καθώς στη Θεσσαλονίκη κυριαρχούσε ο Χατζηπαναγής, με εκπληκτικό αριστερό πόδι. Παίκτης δαντελένιος, με μπαλιά διαβήτη, άλλης εποχής σίγουρα και με αρχές που δεν συμβάδιζαν με το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35