«Αυγή»: Εντυπωσιακή η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη

«Αυγή»: Εντυπωσιακή η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη

Ήταν όλοι τους εκεί, να χειροκροτήσουν και να ευχηθούν τα καλύτερα στο συγγραφέα των επιτυχιών, Σπύρο Πετρουλάκη.

Συγγενείς, φίλοι, γνωστοί, ομότεχνοι, ηθοποιοί από τις τηλεοπτικές σειρές «Σασμός» - «Ναυάγιο» και όχι μόνο, καλλιτέχνες και φυσικά οι οικογένειές του: φυσική και εκδοτική, τον τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτή την ξεχωριστή γιορτή.

Μια παρουσίαση-γιορτή που ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του  εκδότη των εκδόσεων «Μίνωας», Γιάννη Κωνστανταρόπουλου, για ν’ αναφερθεί στη συνέχεια στον εορτασμό των δέκα χρόνων κοινής πορείας των εκδόσεων «Μίνωας» με τον συγγραφέα, Σπύρο Πετρουλάκη, σβήνοντας μαζί και την τούρτα έκπληξη…

Η δημοσιογράφος Βίκυ Χατζηβασιλείου συντόνισε την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη «Αυγή», ο ηθοποιός της τηλεοπτικής σειράς «Το Ναυάγιο», Λεωνίδας Κακούρης, διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο και ο Μίλτος Πασχαλίδης… έντυσε μουσικά την εκδήλωση, ερμηνεύοντας γνωστές επιτυχίες του.

Η Μαρία Τζομπανάκη συμμετείχε σ’ αυτή την όμορφη βραδιά, ερμηνεύοντας ένα ριζίτικο τραγούδι, με το οποίο δίχως υπερβολή, καθήλωσε το κοινό.

Ο Σπύρος Πετρουλάκης λοιπόν, αυτή τη φορά μας ταξιδεύει με την «Αυγή» του, στο Παλαιό Τρίκερι Μαγνησίας το 1949 με μία ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα… και μας υπόσχεται κάτι μοναδικό, γεμάτο «αγάπη».



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35