Το 2o Βio Festival στην Τεχνόπολη από τις 6 έως και τις 8 Μαΐου

Το 2o Βio Festival στην Τεχνόπολη από τις 6 έως και τις 8 Μαΐου

Η γιορτή των βιολογικών και vegan προϊόντων επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 6-8 Μαΐου. Το Bio Festival αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για όσους το επισκεφτούν, να συναντήσουν παραγωγούς από κάθε γωνιά της Ελλάδας και να ανακαλύψουν μία μεγάλη γκάμα από βιολογικά, φυσικά και vegan προϊόντα. Πάνω από 130 εκθέτες συμμετέχουν στο φετινό Bio Festival, μυώντας τους επισκέπτες σε έναν πιο βιολογικό και vegan τρόπο ζωής.

Mε έμφαση στα vegan προϊόντα

Σε μία εποχή που όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο υιοθετούν την vegan διατροφή, το 2ο Bio Festival, ακολουθεί και στηρίζει αυτή την τάση φιλοξενώντας εκθέτες με vegan προϊόντα. Έτσι λοιπόν, ένα σημαντικό μέρος των εκθετών -εταιρείες που διαθέτουν αποκλειστικά ή έχουν εντάξει στο χαρτοφυλάκιο τους και vegan προϊόντα-, θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες επισκέπτες του φεστιβάλ: επαγγελματίες της οργανωμένης λιανικής που έχουν εντάξει ή θέλουν να εντάξουν τα vegan προϊόντα στο ράφι της επιχείρησής τους, επαγγελματίες της εστίασης που αναζητούν vegan προϊόντα για το μενού του εστιατορίου τους, αλλά και ένα δυναμικό καταναλωτικό κοινό που επιλέγει τα vegan προϊόντα.Επιπλέον, μέσα από τις εισηγήσεις του Workshops & Seminars που θα γίνουν στην αίθουσα D10, οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα γύρω από την παγκόσμια αυτή τάση και να βρουν απαντήσεις σε κάθε απορία τους.

Ανάμεσα στις πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες θα είναι και αυτές των Νίκη Χάγια aka Lady Papaya και της Mάχης Δημακίδου, ιδιοκτήτριας του Vegan Pastry Shop Little Darling, οι οποίες θα συζητήσουν πως μπορεί κάποιος να μεγαλώσει vegan παιδιά στην Ελλάδα. Eπίσης η Γεωργία Κοντιζά, ιδιοκτήτρια του Koukoumi Vegan Boutique Hotel θα μιλήσει για το τι πρέπει να περιμένουν οι επισκέπτες από ένα ξενοδοχείο που αυτοπροσδιορίζεται ως Vegan.

Ακόμα ένα σημαντικό θέμα που θα αναλυθεί από Μαίρη Μανωλέλλη, CEO της Vegan Times είναι και το Greenwashing: Πως να το αποφύγεις εάν είσαι επιχείρηση και πως να το αναγνωρίζεις εάν είσαι καταναλωτής. Φυσικά, θα συζητηθούν από ειδικούς στον τομέα του vegan και πολλά άλλα θέματα.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35