Το Fiat Uno επιστρέφει στη ζωή. Όλες οι λεπτομέρειες...

Το Fiat Uno επιστρέφει στη ζωή. Όλες οι λεπτομέρειες...

Η επιστροφή του Uno στη γκάμα της Fiat είναι μια πολυαναμενόμενη κίνηση από την πλευρά του κοινού και ο ψηφιακός κόσμος φροντίζει να μας δείξει πώς θα μπορούσε να είναι.

To ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό Fiat Uno δεν ήταν απλά best seller της ιταλικής εταιρείας αλλά ένα από τα πλέον μοσχοπουλημένα αυτοκίνητα όλων των εποχών καταλαμβάνοντας την 8η θέση στη σχετική λίστα.

Το όνομα Uno αποτελεί ένα βαρύ χαρτί για τη Fiat που αναμφίβολα θα θελήσει να εκμεταλλευτεί στο μέλλον με τις πληροφορίες και τις φήμες που έρχονται από την Ιταλία να το θέλουν να βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Στο παραπάνω συντελούν και κατασκοπικές φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ενός crossover-SUV μοντέλου που μοιάζει υπερβολικά με τα επεξεργασμένα ψηφιακά σχέδια που σας παραθέτουμε.

Τα εν λόγω σχέδια αποτελούν δημιουργία της KDesign AG και του Βραζιλιάνου σχεδιαστή Klaber Silva, ο οποίος χρησιμοποίησε ως βάση το νέο και αμιγώς ηλεκτρικό Jeep Avenger. Ο Βραζιλιάνος πρόσθεσε στο γνωστό πλέον SUV των Αμερικανών όλα τα απαραίτητα σχεδιαστικά στοιχεία για να το φέρει πιο κοντά στην ταυτότητα της Fiat, με το νέο Uno να βασίζεται σε υπάρχουσα πλατφόρμα του ομίλου Stellantis.

Η νέα γενιά του Uno θα αλλάξει παράλληλα κατηγορία και θα τοποθετείται σε αυτή των μικρών SUV πόλης. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που ο Silva ονομάζει την ψηφιακή δημιουργία του UnoX για να τονίσει τα crossover χαρακτηριστικά της.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35