Η μεγαλύτερη γιορτή του ποδηλάτου επιστρέφει στην Αθήνα!

Η μεγαλύτερη γιορτή του ποδηλάτου επιστρέφει στην Αθήνα!

Μετά από πολλές επιτυχημένες διοργανώσεις με περισσότερους από 35.000 επισκέπτες ανά έτος και εμπειρία 9 ετών, το Athens Bike Festival κάνει δυναμικό come back για τρεις ημέρες. Τρεις ημέρες γεμάτες ποδήλατο στο κέντρο της Αθήνας!

Φέτος για πρώτη φορά το Athens Bike Festival 2023 powered by ΔΕΗ καινοτομεί και προτείνει μία σειρά από events που θα πραγματοποιούνται εντελώς δωρεάν όλες τις ημέρες.

Workshops:

Γνώρισε το ποδήλατό σου και μάθε να ανταπεξέρχεσαι σε όποιο πρόβλημα κι αν σου παρουσιαστεί!

Σας τρομάζει το ενδεχόμενο να μείνετε από αλυσίδα ή “νύχι” σε μια μεγάλη διαδρομή; Οι μανέτες των φρένων “μαλάκωσαν” και δεν ξέρετε πώς να τις μαζέψετε; Δεν μπαίνει καλά η ταχύτητα; Μήπως δεν λαδώνετε σωστά την αλυσίδα; Έχετε ανασφάλεια στο δρόμο;

Μικρό ή μεγάλο – λάστιχο ή απλή ρύθμιση, τα περισσότερα προβλήματα στο ποδήλατο αποτελούν βασικές γνώσεις και ένα πολυεργαλείο για να επιλυθούν!

Οι έμπειροι τεχνικοί συνεργάτες του MBike σας δείχνουν πώς μπορείτε, με ένα πολυεργαλείο και αρκετό κέφι, να ανταποκριθείτε στις… αναποδιές της ζωής!

Bike Talks

Επιλεγμένοι ομιλητές, από διαφορετικούς χώρους, μοιράζονται μαζί μας μοναδικές ιστορίες, υπέροχες εμπειρίες με θέμα – τι άλλο; - το ποδήλατο!

Τι κοινό μπορεί να έχει ένας κατασκευαστής χειροποίητων πλαισίων που έφυγε από το Λονδίνο για να φτιάξει το εργαστήριό του στην Κυψέλη, με έναν πρώην φωτιστή συναυλιών που κατασκευάζει χειροποίητες τσάντες και τις πουλά σε όλη την Ευρώπη, έναν κολυμβητή που μας προσκαλεί να βουτάμε 365 μέρες τον χρόνο, έναν ποδηλάτη μεγάλων αποστάσεων, μια νεαρή Γαλλίδα που ξεκίνησε από την Ιταλία, με ποδήλατο, για να εγκατασταθεί για λίγους μήνες στην Αθήνα και ο CEO μιας Start up που προωθεί την ιδέα της βιώσιμης κινητικότητας;

Ελάτε να το ανακαλύψετε και ταξιδέψτε μαζί τους!

Tech Talks

Ζητάμε από τους ειδικούς να μας μιλήσουν για μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα προϊόντα και αξεσουάρ της αγοράς, να μας παρουσιάσουν τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητές τους!

Νέα ποδήλατα, ειδικά προϊόντα, περιφερειακά, οι “ειδικοί” μας τα παρουσιάζουν με τον τρόπο που εκείνοι γνωρίζουν καλύτερα.

Στη συνέχεια ακολουθούν ερωτήσεις από το κοινό που θα λύσουν κάθε πιθανή απορία. Γνωρίστε τα χαρακτηριστικά των αγαπημένων σας προϊόντων και ρωτήστε όσα θα θέλατε να ξέρετε από εκείνους που τα γνωρίζουν καλύτερα! Κι αν τελικά κάτι δεν το ξέρουν… θα είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για να το μάθουν και οι ίδιοι!

Όλοι οι επισκέπτες του Athens Bike Festival μπορούν να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν όποιο event επιθυμούν, με την προϋπόθεση ότι έχουν κλείσει εγκαίρως θέση.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και μπορείτε να τις κλείσετε online ΕΔΩ

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35