Η Bayer Ελλάς ενώνει τις δυνάμεις της με τη WE4ALL για την προστασία του περιβάλλοντος

Η Bayer Ελλάς ενώνει τις δυνάμεις της με τη WE4ALL για την προστασία του περιβάλλοντος

Η Bayer Ελλάς, μια από τις κορυφαίες εταιρείες βιοεπιστημών, εκφράζει δυναμικά και έμπρακτα την υποστήριξή της στο περιβάλλον και την προστασία του, συνεχίζοντας για μία ακόμα χρονιά τη συνεργασία της με την οργάνωση WE4ALL, στηρίζοντας το περιβαλλοντικό της έργο σε σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα, με ειδική χορηγία αλλά και με την ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων της εταιρείας.

Η WE4ALL είναι ένας παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός, περιβαλλοντικός και ανθρωπιστικός οργανισμός, που επικεντρώνεται στο περιβάλλον και τη βιωσιμότητα. Ως μέρος των δράσεων που αναπτύσσει, η WE4ALL δραστηριοποιείται στη δενδροφύτευση, στην περιβαλλοντική εκπαίδευση των μικρών παιδιών και στην περιβαλλοντική δράση με ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Η ιδιαίτερη αυτή συνεργασία με την Bayer Ελλάς περιλαμβάνει τη φύτευση 1.500 καρποφόρων δέντρων σε περιοχές της Βόρειας Εύβοιας που επλήγησαν στις καταστροφικές πυρκαγιές του 2021, με επιπτώσεις όχι μόνο στο πράσινο της περιοχής, αλλά και στην τοπική οικονομία. Τα δέντρα θα επιλεγούν προσεκτικά ώστε να είναι κατάλληλα για τους παραγωγούς της περιοχής και θα είναι σε αντίστοιχο μέγεθος και είδος (ελαιόδεντρα, καρποφόρα και μελισσοκομικά είδη). Η δράση αυτή θα έχει θετικό αντίκτυπο στην περιβαλλοντική προστασία της πληγείσας από τις πυρκαγιές περιοχής, θα βελτιώσει το οικοσύστημα και θα συνεισφέρει στη δημιουργία ενός καθαρού και υγιούς περιβάλλοντος, ενισχύοντας ταυτόχρονα την οικονομία της περιοχής και διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα  για τις επόμενες γενιές της τοπικής κοινότητας.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35