Οι ειδήσεις «αλλιώς»: Αν δεν πάμε διακοπές, είμαστε για τα πανηγύρια!!!

Οι ειδήσεις «αλλιώς»: Αν δεν πάμε διακοπές, είμαστε για τα πανηγύρια!!!

Τις μαζέψαμε και προσπαθούμε να βρούμε μια άκρη!!!

«Θα γίνει συζήτηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, αναμένουμε εντός των επόμενων ημερών το πόρισμα από την Επιτροπή», σημείωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την συνάντησή του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Από τα super market τα self test από τις 19 Ιουνίου

Θα παραλύσει η Αθήνα αύριο Πέμπτη 10 Ιουνίου καθώς ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ-ΕΚΑ, εξήγγειλαν 24ωρη απεργία, αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο. Απεργούν οι εργαζόμενοι σε όλα τα ΜΜΜ, την ΠΝΟ αλλά και τα μέλη της ΕΣΗΕΑ.

Έρχονται αλλαγές στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ

Τρεις συλλήψεις για εισαγωγή ναρκωτικών και κινητών στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού

Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για δωρεάν διακοπές: Οι διακοπές με το πρόγραμμα επιδότησης μπορούν να πραγματοποιηθούν από 1 Αυγούστου 2021 έως 31 Ιουλίου 2022 σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ. Η μέγιστη διάρκεια διανυκτερεύσεων είναι 6 βράδια με μικρή ιδιωτική συμμετοχή, ενώ στα νησιά της Κω, Λέρου, Λέσβου, Σάμου, Χίου και στο Νομό Έβρου η μέγιστη διάρκεια διανυκτερεύσεων είναι 10 βράδια με μηδενική ιδιωτική συμμετοχή.

Από την 1η Ιουλίου τελειώνει η απαγόρευση κυκλοφορίας στη χώρα μας. Ξεκινά η μουσική στην εστίαση από το Σάββατο, ανοίγουν τα κέντρα διασκέδασης, αυξάνεται το όριο σε καλεσμένους σε δεξιώσεις.

Η μεταλλαγμένη μαϊμού



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35