Πάρτε κύριε πατίνι… καθώς ευρώ δεν θα σας μείνει!!!

Πάρτε κύριε πατίνι… καθώς ευρώ δεν θα σας μείνει!!!

Εμμέσως πλην σαφώς, αυτό μας λένε, αλλά εμείς οι «κουτοί», που να το πιάσουμε το υπονοούμενο!!!

Είναι λέει η μόνη λύση, αφού εδώ και δέκα χρόνια η ζωή μας έχει γίνει πατίνι, με τις αποφάσεις των από πάνω… αυτών που εργάζονται νύχτα μέρα για το καλό μας, προσπαθώντας να μη μας ρίξουν στα βράχια.

Αυτών που κοιτάζουν να μας απαλλάξουν από τα βαρίδια και τα κόμπλεξ του παρελθόντος (βλ. βίλες, κότερα και αυτοκίνητα ακριβά), αυτά που σήμερα έχουν γίνει καρκίνωμα για όποιον συνεχίζει να τα έχει!

Γιατί μιλάμε για πολλά έξοδα αδέρφια, που τελειωμό δεν έχουν. Από που ν’ αρχίσεις και που να τελειώσεις δηλαδή…

1,80 στην καλύτερη των περιπτώσεων έχει πάει η αμόλυβδη, για να μην πω πόσο έχει πάει η ΔΕΗ, το αέριο κι όλα τα «παρελκόμενα», με αποτέλεσμα πολλά σπιτικά να λένε ήδη, το ψωμί ψωμάκι!

Κι αν αυτή τη στιγμή το ποσοστό είναι ελάχιστο, σε λιγάκι… θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ, αφού η περίπτωση του πισωγυρίσματος, μας έχει τελειώσει.

Ιδιωτική περιουσία δεν πρέπει να έχει κανένας, μας λένε απλά και όποιος έχει αυτοκίνητο δεν έχει δικαίωμα να μιλά, καθώς είναι πλούσιος και πρέπει να πληρώνει τα πάντα σεμνά και ταπεινά, δίχως να βαρυγκωμά.

Το μόνο που μας μένει είναι να πάρουμε πατίνι ή καλύτερα να το φτιάξουμε μόνοι μας, αν πιάνουν τα χέρια μας… για να γλιτώσουμε τα χειρότερα, καθώς δεν θεωρείτε περιουσιακό στοιχείο.

Είναι τρόπος διασκέδασης και ψυχολογικής αποφόρτισης!!!

Αμ πως…

Η μεταλλαγμένη μαϊμού

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35