Τον Φετφατζίδη… τελικά ποιος θα τον πάρει;

Τον Φετφατζίδη… τελικά ποιος θα τον πάρει;

Μην απορείτε καθόλου. Το παιχνίδι που παίζεται για τον Φετφατζίδη… είναι μεγάλο κι ας προσπαθούν κάποιοι να το «κουκουλώσουν» με δήθεν προφορικές συμφωνίες και άλλα χαζά! Όσοι γνωρίζουν όμως πρόσωπα και καταστάσεις, λένε πως «σέβεται» τα άσπρα του μαλλιά.

Στην Τρίπολη για «κοψίδια» ταξίδεψε άνθρωπος της ΑΕΚ, λένε τα παπαγαλάκια, αλλά στην πραγματικότητα εκείνος πήγε για να κουβεντιάσει για τον Άλβαρες, τον αριστερό μπακ του Αστέρα, για να τον φέρει για γιορτές Χριστουγέννων στα Φιλαδέλφεια… με τον Πάολο Φερνάντες όμως ήδη να βρίσκεται κάτω από τις φτερούγες του «κίτρινου αετού».

Στον Ολυμπιακό τώρα, όλο «μπα» και «μπα» ακούς σε ότι κουβέντα κι αν ανοίξεις, με τους Πειραιώτες να δηλώνουν πως δεν ξέρουν τίποτα για την αποχώρηση του Μαρσέλο ή εκείνη του Μπα και πολύ περισσότερο για τον Μαντσίνι, που κάνει διακοπές, με το μάτι του πάντως να παίζει τρελά με κάτι άλλες προτάσεις που «σκάνε» μπροστά του.

Όσο τώρα για τον Παναθηναϊκό, είναι πολύ νωρίς για τις τελικές αποφάσεις. Στην παρούσα φάση, απλώνει τα «δίχτυα» του και περιμένει…

Κι αν ακόμα αναρωτιέστε σε ποια ομάδα θα παίζει ο Φετφατζίδης τη νέα χρονιά… η απάντηση θα έρθει σύντομα, καθώς κάποιοι τον θέλουν πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, μ’ εκείνον όμως να πιστεύει ακόμα στον Άϊ Βασίλη!!!



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35