«Εικονικός παράδεισος» δεν υπάρχει… Το έχεις καταλάβει φιλαράκι;

«Εικονικός παράδεισος» δεν υπάρχει… Το έχεις καταλάβει φιλαράκι;

Μια ζωή που δυστυχώς την θυσιάζουμε καθημερινά, χάνοντας τις στιγμές, καθισμένοι μπροστά στα εργαλεία της «μετάβασης», που δεν είναι άλλα… από τα κινητά και τις υπηρεσίες που μας παρέχουν, αιχμαλωτίζοντας το είναι μας!!!

Το έλα να δεις έγινε πριν κάποιες ημέρες στο Κολέγιο Αθηνών: βγήκαν μαχαίρια, ακούστηκε ότι κάποιοι μοίραζαν «ταξίδια στον παράδεισο» και κάποιοι άλλοι, δεν ήθελαν να δώσουν το ανάλογο αντίτιμο…

Κι όσο κυκλοφορούν ψευτογιατροί ανάμεσά μας κι όσο το «σύστημα» μοιάζει να είναι ξέφραγο αμπέλι, άνθρωποι θα εξαπατώνται, άλλοι θα χάνουν τις ζωές τους και άλλοι θα κυνηγούν να βρουν το δίκιο τους, σε μια κοινωνία που το μόνο που ξέρει να κάνει καλά, είναι να κρίνει και να κρεμάει κουδούνια σε όποιον «κατηγορεί»!!!

Γέμισε η αγορά ψυχοφάρμακα, «βαφτίστηκαν» χιλιάδες συνάνθρωποί ως καταθλιπτικοί, γιατί έτσι εξυπηρετεί και βολεύει κάποιους να το παρουσιάζουν. Το να σκύψουν πάνω από το πρόβλημα και να δώσουν λύση, κάνοντας πιο απλή την καθημερινότητά μας, ούτε λόγος…

Χάσαμε το νόημα της ζωής, κυνηγώντας τα 5’ δημοσιότητας, βάζοντας την ίδια μας τη ζωή σε κίνδυνο, αφήνοντας τα χρόνια να περάσουν, πιστεύοντας πως όλοι έχουμε δικαίωμα στο «όνειρο» και εκεί είναι το λάθος.

Επιστροφή στην κανονική ζωή, ζώντας την κάθε στιγμή… απολαμβάνοντας την κάθε λεπτομέρεια, που είναι μοναδική.

Η μεταλλαγμένη μαϊμού



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35