«Έφαγαν» την Καρχιλάκη από τη ΝΕΡΙΤ, λόγω μεγάλης γλώσσας!!!


Η Μαρία Καρχιλάκη τα βάζει με τον Χαδούβελη, τον Βρούτση, τον Μητσοτάκη και τους λοιπούς υπουργούς που υπογράφουν την τροπολογία για τη ΝΕΡΙΤ με την οποία "κόβεται" από την πρόσληψη της στη ΝΕΡΙΤ! Φαίνεται απίστευτο ότι...


 κόβουν μια δημοσιογράφο με τροπολογία, αλλά σύμφωνα με όσα γράφει η δημοσιογράφος, μπορεί κι αυτό να συμβεί. 


Η Μ. Καρχιλάκη ανακοινώθηκε ως προσληφθείς με την υψηλή μοριοδότηση στους "6" των διεθνών ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ. Είναι όμως όπως η ίδια γράφει "προσωρινά συνταξιούχος" και έτσι άρχισε ο πόλεμος εναντίον της. Τελικά με τροπολογία απαγορεύεται η κάλυψη θέσεων σε όσους κατέθεσαν αίτηση για σύνταξη! Δηλαδή η Σοφία Βούλτεψη που είναι υπουργός δεν έχει καταθέσει αίτηση για σύνταξη; Αλλά στη δική της περίπτωση μπορεί να είναι υπουργός, ενώ οι δημοσιογράφοι, συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι μόνο, απαγορεύεται να θέλουν να εργαστούν. 

Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση-καταγγελία της Μαρίας Καρχιλάκη η οποία αρχικά τα βάζει με την ΕΣΗΕΑ και αμέσως μετά τους υπουργούς που υπογράφουν τη "δοτή" όπως είναι φανερό, τροπολογία ειδικά για τις προσλήψεις στη ΝΕΡΙΤ. 

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΙ ΛΟΓΩ ΝΕΡΙΤ

Της Μαρία Καρχιλάκη στο http://karchilaki.com/

Aπό τις 18 Ιουλίου 2014 που ανακοινώθηκε ότι συμπεριλαμβάνομαι στους 6 δημοσιογράφους των διεθνών ειδήσεων οι οποίοι προσλαμβάνονται στη ΝΕΡΙΤ βάσει της προκήρυξης ΣΑΧ Α1/2014 για την πλήρωση 132 θέσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, έχω στοχοποιηθεί, δέχομαι απίστευτο πόλεμο και στιγματίζομαι ως συνταξιούχος έτσι ώστε οι επικριτές μου να περάσουν την άποψη ότι η επιλογή μου, λόγω της ανεργίας που μαστίζει τον κλάδο μας, είναι “έξω από κάθε λογική“. Η πρώτη που έσυρε το χορό χαρακτηρίζοντας την επιλογή μου “έξω από κάθε λογική” ήταν η ΕΣΗΕΑ, δηλαδή η Ένωση των Δημοσιογράφων της Αθήνας, της οποίας είμαι μέλος, σε επίσημη ανακοίνωσή της με ημερομηνία 21 Ιουλίου 2014. Σ’ αυτήν της την ανακοίνωση, λοιπόν, η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τη ΝΕΡΙΤ, διότι, όπως γράφει φωτογραφίζοντάς με, “προσλαμβάνει σε θέσεις μόνιμου προσωπικού, συνταξιούχους δημοσιογράφους, πριμοδοτώντας τους, μάλιστα, προκλητικά” και υπερ-μοριοδοτώντας τους “μέσω της αξιολόγησης του βιογραφικού και της συνέντευξης, προκειμένου να καλυφθούν οι διαφορές που είχαν προκύψει από το πρώτο στάδιο του διαγωνισμού“… (nonews)


Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση της Μαρίας Καρχιλάκη, ΕΔΩ...



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35