«Τα Μανταλωμένα Παραθύρια»… μια άλλη ιστορία δίχως όρια!!!

Μια βιβλιοπαρουσίαση από το Δικηγορικό κόσμο



Το μυθιστόρημα, με τον πιο πάνω τίτλο, του Παύλου Ανδριά έχει σαν θέμα την περιπέτεια μιας νεαρής κοπέλας που έχοντας πέσει θύμα βιασμού φυγαδεύεται...


από ένα χωριό της Μάνης, με προορισμό την Αθήνα ώστε να αποφύγει τις τραγικές συνέπειες που θα είχε στο στενό κοινωνικό περιβάλλον η γέννα ενός μωρού το οποίο όμως μια σπείρα εμπόρων βρεφών της το αρπάζει μέσα από την αγκαλιά της. Ξεκινώντας αυτό το δύσκολο ταξίδι μοιραία πέφτει πάνω σε κλειστές πόρτες και «μανταλωμένα παραθύρια».


Ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται την συνέχεια των εξελίξεων και τα προβλήματα που ακολουθούν από την κατάσταση αυτή γιατί ακριβώς το μυθιστόρημα αγγίζει ένα θέμα πολύ οικείο στην ελληνική  πραγματικότητα με τα ειδικά χαρακτηριστικά των μικρών ελληνικών χώρων, τα χωριά δηλαδή κάποιων εποχών, τόπων και νοοτροπιών. Έτσι η εξέλιξη παρακολουθείται με ενδιαφέρον και το μυθιστόρημα εκπληρώνει τον σκοπό του να μεταφέρει τον αναγνώστη σε έναν άλλο κόσμο. Σε μια άλλη ιστορία.


Οι εκδόσεις «ΙΑΜΒΟΣ» επιμελήθηκαν ικανοποιητικά το βιβλίο το οποίο είναι πέμπτο του Παύλου Ανδριά που γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πλάτανο της Αρχαίας Ολυμπίας, είναι μέλος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών και δραστηριοποιείται στο χώρο του τύπου.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35