Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Παντρεύτηκε την Τζίνα Μοσχολιού σε τσιπουράδικο!!!


Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με λίγους και καλούς φίλους δίπλα του, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Τζίνα Μοσχολιού...



Τα όσα γράφτηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο σχετικά με τον γάμο, ανάγκασαν την Τζίνα Μοσχολιού να γράψει στο Facebook: «Οκ, επειδή με την πλάκα που κάνω δεν βλέπω να μαζεύεται το πράγμα, να πω και κάτι σοβαρό: στη ζωή δεν επιλέγεις πάντα ποιους θα συναντήσεις. Και, ναι, η δουλειά μας έχει έναν βαθμό δημοσιότητας αλλά ΟΧΙ για όλους τον ίδιο. Κι έτσι πρέπει να είναι. Και δεν μπορεί μαζί με την ιδιωτικότητα του ενός, να πηγαίνει στα άχρηστα κι η ιδιωτικότητα του άλλου. Επειδή παρατηρώ ότι παρακολουθούν τι γράφω και πολλοί συνάδελφοι, θερμοπαρακαλώ προσωπικά για λίγη ησυχία».



Ωστόσο, η αλήθεια έρχεται δια στόματος Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος δηλώνει στην Σάσα Σταμάτη για την εφημερίδα Espresso: «Ο γάμος έγινε την περασμένη Κυριακή το απόγευμα στις 17:00. Δεν με πήρε κανένας να με ρωτήσει τίποτα». Ο γάμος έγινε στην πλατεία Δροσιάς, σε ένα τσιπουράδικο, ενώ ακολούθησε γλέντι με λίγους καλούς φίλους.

Η σύζυγός του είναι 29 χρονών, γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά για κάποια χρόνια ζούσε και εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη, Τώρα είναι ραδιοφωνική παραγωγός και έχει τη δική της εκπομπή κάθε μεσημέρι στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84».


Αν και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απέφευγε να μιλάει για τα προσωπικά του, όταν γνώρισε την σύντροφό του άρχισε να δηλώνει σε συνεντεύξεις του πως είχε βρει το άλλο του μισό… (zappit)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35