Ο Αβραμόπουλος αναλαμβάνει το υπουργείο Οικονομικών!!!


Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι τελικά το πρόσωπο-έκπληξη που προορίζει ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, τελικά για διάδοχο του Γιάννη Στουρνάρα στο υπουργείο Οικονομικών, όπως...


αποκαλύπτει το «Παρασκήνιο» κατ’ αποκλειστικότητα.


Σύμφωνα με εξαιρετικά αξιόπιστες πηγές, ο κ. Σαμαράς κατέληξε στην επιλογή αυτή προσμετρώντας μια σειρά από λόγους:

Ο νυν υπουργός Άμυνας διαθέτει εξαιρετικά μεγάλη εμπειρία στην πολιτική. Έχει μακρά θητεία – από διπλωμάτης μέχρι εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ και από δήμαρχος Αθηναίων μέχρι κορυφαίος υπουργός (Εξωτερικών, Άμυνας). Σε όλη την διαδρομή του ο κ. Αβραμόπουλος διακρίθηκε για την μετριοπαθή και διπλωματική πολιτική του, την ικανότητα να περνά ακόμη και τα πιο δύσκολα θέματα με ευρείες συναινέσεις.

Επιπλέον, ο κ. Αβραμόπουλος έχει συναίσθηση των συσχετισμών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, γνωρίζει τις ισορροπίες που απαιτούνται και έχει διαύλους με όλα τα «μεγάλα ονόματα» της διεθνούς πολιτικής σκηνής.

Δεδομένου ότι ο Πρωθυπουργός επιθυμεί στο συγκεκριμένο πόστο-κλειδί, έναν άνθρωπο που συγκεντρώνει ευρεία αποδοχή και  συναίνεση,έχει εξαιρετικές σχέσεις με όλο το φάσμα του πολιτικού κόσμου αλλά και μεγάλη δημοφιλία στην κοινή γνώμη, κατέληξε ασμένως στην επιλογή Αβραμόπουλου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση του κ. Σαμαρά τυγχάνει της έγκρισης και του Ευ. Βενιζέλου.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35