Οι αφρατοκώληδες του καναπέ… βγάζουν κυβέρνηση!!!


Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη ψήφο που θα πέσει στην κάλπη έχει αρχίσει εδώ και μέρες, αλλά αυτό που καλούμαστε να κάνουμε όλοι, είναι να δώσουμε ένα τέλος στους...


«πολιτικούς- τσαρλατάνους» που μας αγνοούν όταν δημιουργούν το «image» τους και μας θυμούνται όταν αισθάνονται την «ασύμμετρη απειλή» να τους χτυπάει την πόρτα!


Ούτε φωνές χρειάζονται, ούτε απειλές, ούτε τίποτα. Σύνεση χρειάζεται, καθαρό μυαλό και αδιαφορία σε ό,τι λένε και ό,τι τάζουν!

Το αν «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ», το ξέρουμε εμείς, καλύτερα από τον καθένα και δεν χρειαζόμαστε κανένα συγκεκριμένο κόμμα να μπει στη Βουλή για ν’ αλλάξει νοοτροπία και φιλοσοφία ο λαός μας.

Το αν «Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ» το είδαμε και με τα pampers και με το χρηματιστήριο και με τα ομόλογα, το ευρώ και τη θηλιά του ΔΝΤ, όπως ακόμα είδαμε και το «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ, ΒΓΗΚΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ» με τις αυτοκτονίες και δολοφονίες, των συνανθρώπων μας.

Το «ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ», είναι αδύνατο να γίνει πράξη, γιατί πολύ απλά, τόσο η στάχτη από τ’ αποκαΐδια, όσο και ο πυκνός καπνός, δεν επιτρέπουν στα βουρκωμένα μάτια μας να δουν καθαρά ποια σκιά είναι ικανή να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο, πηδώντας το ποτάμι, όπως αδύνατο είναι να γίνει πράξη το «ΠΑΙΞΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΡΟΛΟ», από τη στιγμή που κάποιοι έντεχνα μας αλλοιώνουν την ιστορία, τη θρησκεία και τον πολιτισμό μας.

Το δικό μας ρόλο θα τον παίξουμε τώρα, χωρίς να ρίξουμε «ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ», αλλά ενώνοντας τη σιωπή μας θα στείλουμε μήνυμα μέσα από την κάλπη, ότι τίποτα δεν είναι ικανό να μας κάνει να θυσιάσουμε τη ζωή των συνανθρώπων μας προς όφελος ξένων συμφερόντων.

Χωρίς να μπορέσει κανείς να μας κατηγορήσει για χειροδικία και αντίσταση κατά της Αρχής, εμείς ενωμένοι όσο ποτέ άλλοτε και έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, μαζί θα πάμε την Ελλάδα μπροστά, στοχεύοντας πάντα σ’ ένα καλύτερο μέλλον και σε μια δίκαιη κοινωνία.

Η Εθνική αναγέννηση θα είναι δημιούργημα δικό μας και όχι αποτέλεσμα συμφωνιών κάτω από το τραπέζι, με ημερομηνία λήξης.


Κι αν στο τέλος, επιλέξουμε να έχουμε ένα νέο μοντέλο εξουσίας ή κι αν ακόμα κάποιο κόμμα βγάλει αυτοδυναμία, εμείς πρέπει να βγάλουμε στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα, αν θέλουμε να λεγόμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και να είμαστε εθνικά υπερήφανοι… και όχι αφρατοκώληδες του καναπέ!!! 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35