«Μάγκες, κάνω την χαζή εις γνώσιν μου»!!!


Δεν καταλάβαμε καν στα τόσα χρόνια πορείας της ότι κάνει την χαζή ... Και όμως το παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό αρέσει ..



Ο λόγος για την Κατερίνα Στανίση η οποία μίλησε, με καθόλου κολακευτικά σχόλια θα λέγαμε, για τον «ανταγωνισμό» που υπάρχει στο επάγγελμά της και πως η ίδια το έχει βιώσει ... 

«Κακά τα ψέματα, στον δικό μας τον χώρο υπάρχει έντονος ανταγωνισμός. Παιδί σου να είναι ο άλλος, θα προσπαθήσεις να τον «πατήσεις», αν φανείς εσύ ο πρώτος, ο σπουδαίος, ο καλύτερος. Γι 'αυτό και τις περισσότερες φορές δεν κρατιούνται φιλίες στον χώρο του τραγουδιού. Όλους αυτούς τους συναδέλφους και τον ανταγωνισμό τους δεν τον φοβάμαι. Πολλοί προσπάθησαν να με «καταπιούν», κανείς δεν τα κατάφερε. Ακόμα και νέοι συνάδελφοι, που δούλεψα μαζί τους και τους βοήθησα. Ένα μήνυμα θέλω μόνο να τους περάσω: 

«Μάγκες, κάνω την χαζή εις γνώσιν μου. Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρο βιβλίο με άσχημες συμπεριφορές που έχω δεχτεί στο παρελθόν από συναδέλφους - και νέους και παλιούς ». «Δεν θα ανάψεις πολλά φώτα όταν βγαίνει η Στανίση», «Το μικρόφωνο θα είναι πιο δυνατό σε εμένα '», «Η δική μου εμφάνιση θα είναι πιο κραυγαλέα», «Στη μαρκίζα θα μπει μόνο το δικό μου όνομα», «' Εγώ θα έχω περισσότερα άτομα μπαλέτο ».


«Τα έχω βιώσει στο πετσί μου όλα αυτά. Αν είναι μάγκες ας βάλουν την Στανίση δίπλα τους, αν παίξουν στα ίσα. Αλλά δεν έχουν μαγκιά ... Δεν πειράζει, μου αρκεί ου γνωρίζω την δύναμη μου απέναντι στο κοινό »... (ishow)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35