Πάολα Μπακίντου: Γιατί γδύθηκα για τον Τσίπρα…


Στην εφημερίδα Il Fatto Quotidiano μίλησε Η.  ΠΑΟΛΑ Μπακίντου  ΓΙΑ ΤΗΝ πρωτοβουλία Της ΝΑ ανεβάσει ΜΙΑ Φωτογραφία Της ΜΕ Λευκό μπικίνι ΣΤΟ fb με την ακόλουθη ανάρτηση: «Ξεκίνησε η προεκλογική καμπάνια και εγώ χρησιμοποιώ...


κάθε μέσο. Ψηφίστε Για μία Άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα ».


Δεν είναι υποψήφια της λίστας «L 'Altra Europa con Τσίπρας», αλλά περιορίζεται στο να προωθεί το πολιτικό εγχείρημα που υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Όπως φαίνεται η δημοσιογράφος από τη Σαρδηνία και εκπρόσωπος της ιταλικής λίστας L 'Altra Europa con Τσίπρας ΠΟΥ ΘΑ στηρίξει στις  ευρωεκλογές  ΤΗΝ υποψηφιότητα ΤΟΥ επικεφαλής ΤΟΥ  ΣΥΡΙΖΑ , ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά της!

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η προκλητική περιβολή της, η 39χρονη δημοσιογράφος δήλωσε πως δεν είναι πρόστυχη, όπως κάποιοι την χαρακτήρισαν.

Απαντώντας σε όσους τη συγκρίνουν με την πρώην υπουργό Ισότητας της κυβέρνησης Μπερλουσκόνι, Νικόλ Μινέτι, η οποία προκαλούσε συχνά πυκνά με τις γυμνές φωτογραφίσεις της, η Μπακίντου υποστήριξε πως υπάρχει μια διαφορά με την Μινέτι: «Εκείνη είναι πολύ πιο όμορφη και άλλωστε εγώ δεν είμαι υποψήφια ».

Όσο για τη φωτογραφία με το καυτό μπικίνι, απάντησε πως πρόκειται απλώς για μια λήψη που αναρτήθηκε στο προφίλ της στο Facebook, όπως τόσες άλλες που έχει ανεβάσει.

Παρόλα αυτά, διέψευσε ότι ακολούθησε συγκεκριμένη στρατηγική, καθώς, όπως είπε, πρόκειται για το προσωπικό της προφίλ στον τόπο κοινωνικής δικτύωσης.

«Δε φανταζόμουν ότι θα ξεσπούσε τέτοιος σάλος. Δεν πίστευα ότι μία λίστα που έχει εκατοντάδες υπογραφές θα χρειαζόταν μία φωτογραφία για να πείσει τους ψηφοφόρους. Αν, όμως, βοήθησε, τότε είμαι ικανοποιημένη », δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν άφησε ασχολίαστη την αρνητική κριτική που δέχθηκε, υποστηρίζοντας ότι σκέφτεται να ακολουθήσει τη νομική οδό για κάποιες περιπτώσεις, καθώς «υπήρξαν κάποιοι που μπέρδεψαν το ρόλο μου, λέγοντας πως είμαι πόρνη. Σε κάποιες εφημερίδες είδα ότι έγραφαν "Πάολα η πόρνη". Έχω μία αξιοπρέπεια ».

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε η ίδια, δέχεται πυρά ακόμα και από στελέχη της λίστας Τσίπρα, ενώ σύμφωνα με την ίδια πολλοί ήταν οι υποστηρικτές του πολιτικού εγχειρήματος που δεν την υπερασπίστηκαν.


Παρά τον σάλο, πάντως, η 39χρονη δεν μετανιώνει για την εν λόγω κίνηση και δηλώνει έτοιμη να το ξανακάνει αν χρειαστεί! (Paraskhnio)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35