Κρατική αδιαφορία ή γενική διάλυση;


Είναι να απορεί κανείς βλέποντας την πινακίδα της φωτογραφίας να «αναπαύεται» εδώ και δύο μήνες έξω από δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου Αττικής και κανείς να μην ενδιαφέρεται να...


την τοποθετήσει ξανά στη θέση της!!!

Ήταν μεσημέρι όταν μια κυρία με κινητικά προβλήματα μπήκε στο αυτοκίνητό της, την ώρα που ευτυχώς είχαν σχολάσει οι μαθητές του σχολείου, και πατώντας γκάζι για να ξεπαρκάρει και να πάει τη βόλτα της, γκρέμισε την πινακίδα και καρφώθηκε στο κουτί του φυσικού αερίου της πολυκατοικίας που κατοικεί…

Από εκείνη την ημέρα μέχρι σήμερα, κόσμος πάει και έρχεται, δάσκαλοι, γονείς, μαθητές, συνοδοί, περαστικοί, υποψήφιοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι… αλλά κανείς, μα κανείς δεν μπήκε στον κόπο να κάνει το κάτι παραπάνω, από αυτό που έκαναν μερικοί γκρινιάρηδες κάτοικοι της απέναντι από το σχολείο πολυκατοικίας!!! Να φωνάξουν, να διαμαρτυρηθούν και να ζητήσουν ευθύνες, αμή τι άλλο, για την ασφάλεια των παιδιών… Αδιαφορία!!!

Αδιαφορία σε ένα κράτος δίχως νόμους, δίχως αστυνόμευση και τήρηση των κανόνων…

Βλέπεις, αυτό που πρωτεύει τώρα είναι να γεμίσουμε τους τοίχους αφίσες και να πολεμήσουμε αφίσα με αφίσα για το ποιος θα είναι ο αυριανός δήμαρχος που θα την αράξει στο πολυτελέστατο γραφείο!!!


Εύγε λοιπόν στη δημοτική αρχή, εύγε στους εκπαιδευτικούς, αλλά και εύγε σε αυτούς που επιτρέπουν σε κάποιους να κυκλοφορούν ατιμώρητοι… σε πεζοδρόμια για αυτοκίνητα!!!

Τελικά στη Ματρόζου δεν θα χαράξει ποτέ η ΑΥΓΗ... 

Καληνύχτα  σας κυρίες και κύριοι.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35