Ρίχνουν στην πυρά το αρχαιότερο επάγγελμα της Αθήνας!!!


Στην περαιτέρω αύξηση της παραπορνείας και ακολούθως στην έξαρση των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, που οδηγούν οι νέοι περιοριστικοί όροι για τη λειτουργία των οίκων ανοχής...


κάνει λόγο  η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδας, Δήμητρα Κανελλοπούλου.


Όπως αναφέρει, ήδη από τα 150 παλαιότερους οίκους ανοχής που είχαν άδεια λειτουργίας, αυτοί που μπορούν πλέον να λειτουργήσουν μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Το Σωματείο Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδας και πέντε εκδιδόμενες γυναίκες από τη Θεσσαλονίκη, έχουν ήδη προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, υποστηρίζοντας ότι οι νέοι περιοριστικοί όροι που τέθηκαν για τους οίκους ανοχής είναι αντίθετοι σε διατάξεις του Συντάγματος, αλλά και στο κατοχυρωμένο δικαίωμα της οικονομικής και προσωπικής ελευθερίας.

«Με τον Ν.2734 του 1999, επί ΠΑΣΟΚ, ήρθαμε σε φοβερή νομική ομηρεία. Διότι με αυτό τον νόμο μπορεί να δινόταν η δυνατότητα να βγάλουμε άδεια  ασκήσεως επαγγέλματος αλλά με όλα τα άλλα άρθρα μας έριχναν στην πυρά», επισημαίνει, μιλώντας στο TVXS, η Δήμητρα Κανελλοπούλου.

Με τον νόμο του 1999 δεν επιτρέπεται η εγκατάσταση των εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων σε διατηρητέα ή παραδοσιακά κτίρια, καθώς και σε χώρους που δεν είναι κύριας χρήσης και δεν πληρούν τους όρους του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού. Επίσης, δεν επιτρέπεται η εγκατάσταση σε κτίρια που απέχουν, σε ακτίνα λιγότερο των 200 μέτρων, από ναούς, σχολεία, νηπιαγωγεία, φροντιστήρια, παιδικούς σταθμούς, κ.λπ.

«Τώρα πρόσθεσαν και τα ξενοδοχεία, δηλαδή δεν μπορεί να λειτουργήσει οίκος ανοχής σε ακτίνα 200 μέτρων από ξενοδοχεία», αναφέρει η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδας.

Επιπλέον, με τους νόμους που ψηφίστηκαν μέσα στο 2014, «για τους οίκους ανοχής  που είναι σφραγισμένοι, κινδυνεύουν με φυλάκιση  από τρεις μήνες ως πέντε χρόνια οι ιδιοκτήτες των ακινήτων  και οι εργαζόμενοι, χωρίς εξαγορά, χωρίς έφεση», υπογραμμίζει.
«Δηλαδή, το πλημμέλημα γίνεται κακούργημα», ενώ «αυτοί που πουλάνε τα ναρκωτικά και οι βιαστές μπορούν να βγουν με εγγύηση έξω».


Παράλληλα, «η πορνεία στον δρόμο έχει γίνει πταίσμα ενώ κυνηγούν λυσσαλέα εμάς που κάθε μήνα κάνουμε εξετάσεις αίματος και κάθε 15 ημέρες κολπικές εξετάσεις», τονίζει η ίδια... (iefimerida)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35