«Σφάξτη»… Καταγγελία – διαμαρτυρία διαφήμισης JUMBO Πάσχα 2014!!! (video)


Προς:  JUMBO Ανώνυμη Εμπορική Εταιρία.

Είναι απορίας άξιον ποιος είναι αυτός (αυτοί) που κάθε φορά που θέλουν να γεμίσουν τις τσέπες τους σκέφτονται κάτι τόσο αισχρό, να διαφημίσουν τα προϊόντα τους (Κινέζικα επιτοπλήστον)  γελοιοποιώντας...


Αυτούς που φόρεσαν την εθνική μας φορεσιά, Αυτούς τους Βλάχους, τους κλέφτες τους αμαρτωλούς, τους λεβέντες που ξέραν να τιμήσουν την πατρίδα μας, την πίστη μας και την εθνική μας κληρονομιά.

Όταν πηγαίνοντας στο εξωτερικό χώρες και πολιτισμοί χωρίς παρελθόν και ιστορία, βλέπεις σε κάθε γιορτή και σχόλι να τιμούν και να φορούν τις εθνικές τους στολές με ιδιαίτερο καμάρι.

Αυτοί λοιπόν που φόρεσαν αυτά τα τιμημένα ρούχα βλέπαν 400 χρόνια κορίτσια σε σκλαβοπάζαρα, αγόρια να τους γίνονται γενίτσαροι, χωρίς σχολεία, με φόρους, έλεγχο και άδικους σκοτωμούς!

Μας κρύβουν καθημερινά τα γεγονότα, όμως ξέρουμε όλοι ότι αυτά τα Ελληνόπουλα θυσιάστηκαν στο βωμό της ελευθερίας, δίχως να συμφωνήσουν και να πάρουν χρήματα πριν την επανάσταση και πριν θυσιαστούν. Ζήσαν πάμπτωχοι για να ζείτε εσείς πάμπλουτοι!

Ζεις και αναπνέεις ελεύθερος και μιλάς ελληνικά την αρχαιότερη γλώσσα (και όχι τα τούρκικα) χάριν σ’Αυτούς!

Γιατί προτίμησαν… Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερης ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Ας σοβαρευτείτε λοιπόν και μην θυσιάζεται τα πάντα στο βωμό του χρήματος και στο βωμό της ξευτίλας!

Από οργισμένη αναγνώστρια, που έστειλε το κείμενο στην εταιρεία JUMBO σε μορφή καταγγελίας… σύμφωνα με το eglimatikotita.

Περισσότερα για την διαφήμιση στο:





Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35