Αν θέλεις να διαλέγεις σωστά το κρασί που ταιριάζει κάθε φορά με το φαγητό σου τότε θα πρέπει να διαβάσεις παρακάτω για να μάθεις τους δύο βασικούς κανόνες για σωστό ταίριασμα κρασιού και φαγητού...
1. Ταίριαξε το επίπεδο οξύτητας
Αν σερβίρεις μία σαλάτα με έντονη σως ταίριαξέ την με ένα παρόμοιας οξύτητας κρασί. Αυτό θα βοηθήσει στο να ισορροπήσει το γεύμα.
2. Ταίριαξε με τη σως και όχι με το κρέας
Αν σερβίρεις φαγητό με κρέμα γάλακτος χρειάζεσαι το ίδιο είδος κρασιού ανεξάρτητα από το αν το κρέας είναι χοιρινό, κοτόπουλο ή μοσχαρίσιο ή ακόμα και αν σερβίρεις ζυμαρικά... (briefingnews)