Τρεις sexy αστυνομικίνες στη φρουρά του προέδρου της ΔΗΜΑΡ!!!


Οι «άγγελοι» του Κουβέλη

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της εφημερίδας «Παραπολιτικά» ότι ο κ. Κουβέλης φρουρείται από τρεις όμορφες αστυνομικίνες. Όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου...


παρουσιάστηκε η στρατηγική του κόμματός της Αριστεράς για τις ευρωεκλογές, με στόχο την συγκρότηση του λεγόμενου «τρίτου πόλου», παρατήρησαν έκπληκτοι ότι ο κ. Φώτης Κουβέλης πέρασε το κατώφλι του του Κάραβελ, συνοδευόμενος από τρεις όμορφες παρουσίες. Αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να μάθουν αν πρόκειται για στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς, ωστόσο μόνο το «S» κατάφερε να εξασφαλίσει τις ιδιότητες των εντυπωσιακών γυναικών που βρίσκονταν στο πλευρό του κ. Κουβέλη. Ο λόγος για τις «χαριτόβρητες σκιές» του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, όπως τις χαρακτηρίζουν στην Αγίου Κωνσταντίνου, οι οποίες ανήκουν εδώ και λίγο καιρό στην φρουρά.



«Είναι αποσπασμένες από το τμήμα προστασίας επίσημων προσώπων της ΕΛΑΣ στην έδρα της ΔΗΜΑΡ. Η μία είναι ανθυπαστηνόμος και υπεύθυνη ασφαλείας των κεντρικών γραφείων του κόμματος, ενώ οι άλλες δύο είναι απλές αστυνομικήνες. Και οι τρεις-έμπειρες παρά το νεαρόν της ηλικίας τους-είναι επιφορτισμένες με την ασφάλεια των συγκεκριμένων χώρων », αναφέρει άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στο κόμμα της Ανανεωτικής Αριστεράς, ωστόσο επισημαίνει ότι ενίοτε, όταν καταστεί αναγκαίο, συμμετέχουν στην προσωπική φρουρά του κ . Κουβέλη, η οποία αποτελείται κατά βάση από άνδρες αστυνομικούς. Έτσι, την περασμένη Δευτέρα οι τρεις σέξυ παρουσίες παρακολουθούσαν διακριτικά τις κινήσεις του κ. Κουβέλη από την στιγμή που εμφανίσθηκε στο ξενοδοχείο μέχρι την στιγμή της αναχωρήσεώς του. Οι νεαρές κυρίες, βέβαια, εμφανίσθηκαν με πολιτικά. Ωστόσο, σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες εκτός από τα θηλυκά αξεσουάρ τους και τις γόβες στιλέτο που φορούσαν, «έφεραν» πάνω τους και όπλα, τα οποία είχαν μέσα στις επώνυμες τσάντες τους. «Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σαν άλλος ... Καντάφι φαίνεται πως επενδύει στις γυναικείες δυνατότητες για την αποτροπή ενδεχόμενου κινδύνου που μπορεί να αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της πολιτικής του δράσης», αναφέρουν με χιούμορ στελέχη του κόμματος ... (iapopsi) 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35