Αρχαία Ολυμπία: Πληρώνουν 42.000 ευρώ για τηλέφωνα & «πνίγονται» στα σκουπίδια!!!

Του Παν. Σκαρτσιάρη

Υποψ. Δημάρχου Αρχ. Ολυμπίας




Το αδιέξοδο που υπάρχει το τελευταίο χρονικό διάστημα με τη διάθεση των απορριμμάτων στο δήμο  Αρχαίας Ολυμπίας, οδηγεί σε λύσεις για τη μεταφορά τους σε περιοχές εκτός Ηλείας, οι οποίες έχουν...


και το ανάλογο οικονομικό κόστος.


Σύμφωνα και με τα όσα αναφέρονται εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής για το ζήτημα των σκουπιδιών, το κόστος για τη μεταφορά τους στο ΧΑΔΑ της Φυλής θα φτάσει περίπου τις 13.000 ευρώ , προκειμένου να απαλλαχθεί  ο δήμος από τα απορρίμματα τα οποία  σωρεύτηκαν τις τελευταίες εβδομάδες , τόσο στην έδρα όσο και στις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες.

Ωστόσο η δημοτική αρχή επικαλείται ότι υπάρχουν οικονομικές δυσχέρειες για την κάλυψη του κόστους μεταφοράς των σκουπιδιών και γι’ αυτό παραμένουν  αμάζευτα για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ πρόσφατα πλήρωσε για τηλεφωνικές συνδιαλέξεις το ποσό των 42.000 ευρώ!

Πρόκειται για ένα τεράστιο ποσό το οποίο δείχνει το μέγεθος της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος, τη στιγμή  που υπάρχουν πολύ σοβαρότερα ζητήματα που θα πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα.

Εφόσον δεν υπάρξει φειδώ στην οικονομική διαχείριση του δήμου και συγχρόνως εάν οι υπηρεσίες του δεν οργανωθούν όπως πρέπει προκειμένου να υπάρξει νοικοκύρεμα στις δαπάνες, τότε η κατάσταση θα επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο όσον αφορά τις υποχρεώσεις αλλά και τις ανάγκες που προκύπτουν.

Το να διαθέτεις   υπέρογκα ποσά για τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, σε μια τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο, δείχνει πως η Δ.Α. δίνει  προτεραιότητα σε θέματα ήσσονος σημασίας και όχι σε σοβαρά προβλήματα που σήμερα αντιμετωπίζει ο δήμος Αρχ. Ολυμπίας...



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35