Πρωτοσέλιδα: Ομαδικές απολύσεις ... με επέμβαση «ανοιχτής μήτρας»!!!


Τελευταίες μέρες για τα κόκκινα δάνεια, η λίστα Λαγκάρντ και οι επόμενες ομαδικές απολύσεις που ζητά η Τρόικα είναι μερικά από τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων...




ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Το σπίτι του Νότη και η ... offshore! »

Η εφημερίδα γράφει ότι "χαώδη κενά, με προφανείς πολιτικές επιπτώσεις και πιθανότατες νομικές συνέπειες, προκύπτουν από την εκδοχή που έχει παρουσιάσει ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης για την αγορά πολυτελούς διαμερίσματος στο Λονδίνο το 1010".


ΕΘΝΟΣ: «Αύξηση εισακτέων στις σχολές Θετικών Επιστημών».

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «νέα κατανομή των εισακτέων στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ θα ισχύσει στις Πανελλαδικές. Αυξάνεται ο αριθμός των φοιτητών που εγγράφονται σε Τμήματα με προσανατολισμό τα Μαθηματικά. Μειώνεται στις σχολές που οι απόφοιτοι στελεχώνουν το Δημόσιο ».


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Φοβερό όραμα γερόντισσας για όσα θα συμβούν στην Ελλάδα!».

Σύμφωνα με την εφημερίδα "« βλέπει »καταστροφικό σεισμό και ολέθριο πόλεμο με την Τουρκία".


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Τελευταία ευκαιρία για ρυθμίσεις δανείων».

Η εφημερίδα γράφει "το πρώτο βήμα για τις ρυθμίσεις« κόκκινων »δανείων νοικοκυριών και επιχειρήσεων κάνει η κυβέρνηση, καθώς έως την Παρασκευή με Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου θα έχει συγκροτηθεί το αρμόδιο κυβερνητικό συμβούλιο, το οποίο θα τρέξει όλες τις αναγκαίες αλλαγές και παρεμβάσεις».


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Ρήγμα στο κύκλωμα».

Σύμφωνα με την εφημερίδα "πέρα από τα ονόματα που έδωσε για τα εξοπλιστικά, ο πρώην γενικός διευθυντής Εξοπλισμών Α. Κάντας άνοιξε πόρτες στην ανακριτική έρευνα για την πορεία της μίζας σε περισσότερα σκάνδαλα. Η έρευνα πλέον ανοίγει και στο σύγχρονο παραδικαστικό κύκλωμα, τα επιχειρηματικά και προσωπικά θαλασσοδάνεια και το πολιτικό χρήμα ενός κλειστού «κλαμπ εξουσίας» που έδρασε ανενόχλητο και οδήγησε τη χώρα στον γκρεμό ".


ΕΣΤΙΑ: «Συγκλονιστικό άρθρο προ 90 ετών».

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "η« Εστία », που τον προσεχή μήνα συμπληρώνει 120 έτη από της εκδόσεώς της, αναδημοσιεύει σήμερα άλλο ένα συγκλονιστικό άρθρο από το αρχείο της. Προ 90 ακριβώς, ετών, την 12η Φεβρουαρίου 1924, το κύριο άρθρο αναφέρετο στον ρόλο της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και εστηλίτευε το κράτος διότι την κατεδίωκε ".


Η ΑΥΓΗ: «Στο εδώλιο η κυβέρνηση για τη λίστα Λαγκάρντ».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί αν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της φοροδιαφυγής και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σε εκκρεμείς επί χρόνια υποθέσεις, όπως η λίστα Λαγκαρντ, τα εμβάσματα στο εξωτερικό κ.α., διέταξε χθες ο οικονομικός εισαγγελέας εκθέτοντας τις ηγεσίες του υπουργείου Οικονομικών από το 2010, αλλά και τους αμέριμνους συγκυβερνήτες Σαμαρά - Βενιζέλο ".


Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Διατηρείται η πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ».

Σύμφωνα με την εφημερίδα "το σταθερό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει και το δεύτερο μέρος της έρευνας της Public Issue που δημοσιεύει σήμερα η« Εφ.Συν. ». Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται μιάμιση ποσοστιαία μονάδα από τη Ν.Δ., ενώ στην παράσταση νίκης παγιώνεται η πεποίθηση των ψηφοφόρων (55%), ανεξάρτητα από τις κομματικές τους προτιμήσεις, ότι θα κέρδιζε «σε περίπτωση που αύριο είχαμε εκλογές» ".


Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «« Αγκάθι »με την τρόικα οι ομαδικές απολύσεις».

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "σε« αγκάθι »στις επερχόμενες διαπραγματεύσεις με την τρόικα εξελίσσεται το ζήτημα των ομαδικών απολύσεων, καθώς οι εκπρόσωποι των δανειστών επιθυμούν η ρύθμιση για την απελευθέρωση να θεσπιστεί μέσω νόμου".


Ο ΛΟΓΟΣ: «« Λαϊκοί αγωνιστές »: Εμείς χτυπήσαμε τον Γερμανό πρέσβη».

Σύμφωνα με την εφημερίδα "με προκήρυξη που έστειλε στην εφημερίδα« Το Ποντίκι »η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών, ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην κατοικία του γερμανού πρεσβευτή στο Χαλάνδρι τα ξημερώματα της 30ης Δεκεμβρίου 2013. Είναι η ίδια οργάνωση που είχε αναλάβει την ευθύνη της επίθεσης στα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού τον Ιανουάριο του 2013 ".


ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «ΚΚΕ: Οχι σε« λύσεις »ανοιχτής ή συγκαλυμμένης διχοτόμησης».

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "οι αναφορές στο κείμενο της Κοινής Διακήρυξης Αναστασιάδη - Ερογλου σε« συνιστώντα κράτη », που παραπέμπουν σε λύση τύπου« σχεδίου Ανάν », επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες του ΚΚΕ ότι επίκεινται επικίνδυνες εξελίξεις για τον κυπριακό λαό».


ΤΑ ΝΕΑ: «49.000 υπάλληλοι στο μικροσκόπιο».

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «με έξοδο από το δημόσιο απειλούνται περίπου 49.000 υπάλληλοι που θα βρεθούν να έχουν διοριστεί με πλαστά δικαιολογητικά ή με παράτυπες διαδικασίες, ενώ στην πρώτη γραμμή προς αποχώρηση εξακολουθούν να παραμένουν όσοι έχουν παραπεμφθεί πειθαρχικά, οι κοπανατζήδες, καθώς και απασχολούμενοι με προσωρινές διαταγές και ασφαλιστικά μέτρα, αν χάσουν τη δικαστική μάχη ».


Kontranews: «Εισαγγελείς ανέλαβαν τη λίστα Λαγκάρντ για να φέρουν πίσω τα κλεμμένα λεφτά».

Σύμφωνα με την εφημερίδα "με την αποφασιστική παρέμβαση του Εισαγγελέα Διαφθοράς, μπαίνει τέλος στην αδράνεια των ελεγκτικών μηχανισμών, στην αντιμετώπιση της μεγάλης φοροδιαφυγής, όπως αυτή της« λίστας Λαγκαρντ »".


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ


ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Νέο τοπίο για την οικονομία».

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «μπορεί η τρόικα να μην έχει επιστρέψει στην Αθήνα, ωστόσο οι διαβουλεύσεις είναι εντατικές και καθημερινές. Όπως αποκάλυψε κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, υπάρχει καταρχήν συμφωνία για το ύψος του πλεονάσματος ».


ΚΕΡΔΟΣ: «Τα μυστικά του πλεονάσματος».

Η εφημερίδα γράφει ότι «κλίμα συμφωνίας με την τρόικα αλλά και ελπίδες για ταχύτερη αποκατάσταση των γραμμών πίστωσης με την αγορά ακόμη και πριν τις ευρωεκλογές δημιουργεί στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης η επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος 811 εκατ. ευρώ τον μήνα Ιανουάριο ».


Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Πώς θα γίνει η αξιοποίηση της έκτασης στο Ελληνικό».


Η εφημερίδα τονίζει ότι «η αντίστροφη μέτρηση για την πώληση του Ελληνικού και την εκτέλεση επενδύσεων ύψους 10 δισ. άρχισε, με το υπουργικό συμβούλιο να εγκρίνει άμεσα την επίμαχη σύμβαση και τους ενδιαφερόμενους να καταθέτουν έως τις 27 Φεβρουαρίου δεσμευτικές προσφορές »... (Koolnews)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35