Κοπή πίτας φιλολόγων… με μουσική και λογοτεχνία!!! (foto)


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, έκοψαν για δέκατη συνεχή χρονιά τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου Φιλολόγων Πύργου Ολυμπίας.

Την πίτα ευλόγησε και πάλι ο σεβαστός ιερέας και φίλος του Συνδέσμου πατέρας...


Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου. Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Γεωργακόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ έδωσαν τις ευχές τους για το νέο έτος και ευχαρίστησαν τους φίλους για τη συμμετοχή και τη στήριξή τους στις δράσεις του Συνδέσμου, οι οποίες αναμένεται και φέτος να είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον υπεύθυνο εκπαιδευτικών θεμάτων της Δ/νσης Β/μιας Εκπ/σης Ηλείας κ. Νίκο Αγγελόπουλο και την σχολική σύμβουλο φιλολόγων κ. Παρασκευή Βασιλειάδου, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.




Επίσημος προσκεκλημένος της βραδιάς ήταν ο Ηλείος δημοσιογράφος και συγγραφέας κ. Παύλος Ανδριάς, ο οποίος ταξίδεψε από την Αθήνα ειδικά για την εκδήλωση και χάρισε στους 3 τυχερούς της πίτας με την υπογραφή του αντίτυπα του νέου του βιβλίου « Τα μανταλωμένα παραθύρια», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ίαμβος.



Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Ανδριάς αφού ευχαρίστησε το προεδρείο του συνδέσμου για την τιμή που του έκαναν, χαριτολογώντας αναφέρθηκε στη δήθεν χρόνια κόντρα, που υπάρχει κατά πολλούς ανάμεσα στους φιλολόγους και τους συγγραφείς, χαρακτηρίζοντάς τες αστείες εικασίες και παιδιαρίστηκες τοποθετήσεις, καθώς γι’ αυτόν, οι μεν πρώτοι είναι οι επιστήθιοι φίλοι του λόγου, ενώ οι δεύτεροι είναι γυρολόγοι και πραματευτές ιδεών…




Ιδιαίτερα ευχάριστη στιγμή της βραδιάς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την eproini.gr, ήταν η κλήρωση δώρων που προσέφεραν στο Σύνδεσμο καταστήματα του Πύργου αλλά και μέλη του Δ.Σ και φίλοι του Συνδέσμου, τους οποίους ο Πρόεδρος ευχαρίστησε προσωπικά για την αξιέπαινη προσφορά τους.





Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35