Τη δωρεά πέντε χιλιάδων ονειροπαγίδων αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ



«Στην έκκληση της κυβέρνησης να καταθέσουν...

οι βουλευτές το 50% της αποζημίωσης τους, ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά με μια ουσιαστική παρέμβαση που θα ανακουφίσει την κοινωνία» δήλωσε η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, Όλγα Γεροβασίλη.


«Χρησιμοποιούμε μέρος από το μαξιλαράκι των δέκα χιλιάδων ονειροπαγίδων που άφησε στο κόμμα η Λυδία Κονιόρδου ώστε να πάνε σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη, και όχι για τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα του κ. Μητσοτάκη» είπε η κ. Γεροβασίλη.

Οι ονειροπαγίδες, που κατασκευάστηκαν από μέλη της νεολαίας του κόμματος, αποτελούν το 50% των αποθεμάτων της Κουμουνδούρου και θα παραδοθούν άμεσα για να ενισχύσουν τις δομές υγείας της χώρας. Σύμφωνα με έναν παλιό ινδιάνικο μύθο, η τοποθέτηση ονειροπαγίδας πάνω από το κρεβάτι εγκλωβίζει τα άσχημα όνειρα του χρήστη, όπως για παράδειγμα εφιάλτες με δράκους ή ότι περιβάλλεται από φιλελεύθερους που θέλουν να του πιούν το αίμα.

Ωστόσο, όπως τονίζουν γιατροί, η χρήση τους δεν είναι χωρίς παρενέργειες, καθώς πολλοί χρήστες ονειροπαγίδων έχουν αναφέρει μια ανεξήγητη ανάγκη να ακούσουν Νατάσα Μποφίλιου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εξαπολύσει πρόσφατα σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση, καταγγέλλοντας κρίσιμες ελλείψεις σε πυρηνικούς πυραύλους σε περίπτωση εμφάνισης του Γκοτζίλα, ενώ το κόμμα έχει καταθέσει δική του πρόταση να διαπραγματευτεί ο Αλέξης Τσίπρας απευθείας με τον κορωνοϊό… (tovatraxi.com)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35