Βιβλία από 50 λεπτά στο παζάρι βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά!!!


Το Παζάρι Βιβλίου 2014 θα πραγματοποιηθεί ξανά για δεύτερη χρονιά στην Πλατεία Κοτζιά, από την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, και για είκοσι ημέρες, έως και την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014, καθημερινά, Σάββατα και Κυριακές από τις 10:00 το πρωί μέχρι...


τις 22:00 το βράδυ.


Το παζάρι βιβλίου διοργανώνεται από τα εκδοτικά σωματεία: Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β) και το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.).
Τα βιβλία που θα διατεθούν προς πώληση έχουν ημερομηνία έκδοσης τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν και κατά κανόνα δεν βρίσκονται πλέον στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Η τιμή πώλησης των βιβλίων πρέπει να είναι περίπου το 30% της αρχικής λιανικής τιμής που είχε το βιβλίο όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Όλα τα βιβλία διαθέτουν αυτοκόλλητη ετικέτα ώστε το κοινό να γνωρίζει την τιμή του βιβλίου πριν φτάσει στα ταμεία. 

Στο παζάρι συμμετέχουν 180 Έλληνες εκδότες με 500.000 βιβλία όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες. Για λίγες ημέρες όσοι επισκεφτούν το παζάρι θα μπορέσουν να βρούνε βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές που αρχίζουν από 50 λεπτά. 


Η κεντρική είσοδος είναι από την Οδό Αθηνάς (μπροστά από το Δημαρχείο) 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35