Ανανεώσεις και προσθήκες στον τομέα της ψυχαγωγίας από το Mega...


Αλλαγές και προσθήκη νέων προγραμμάτων είναι οι προτεραιότητες του β΄ μισού της σεζόν για το Mega το οποίο δείχνει να ετοιμάζει αντεπίθεση με στόχο να κερδίσει το χαμένο έδαφος.

Εκτός από τη νέα σειρά του Θοδωρή Πετρόπουλου «Κάτω Παρτάλι» με τους Βίκυ Σταυροπούλου και Τάσο Χαλκιά...


η οποία κάνει πρεμιέρα το δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, επιστρέφει παρά τις αρχικές διαψεύσεις και το σόου «Just the two of us». Ο Γιώργος Καπουτζίδης φέρεται να είναι ο επικρατέστερος για τον ρόλο του παρουσιαστή, ενώ ριζικές αλλαγές θα γίνουν σε ό,τι αφορά την κριτική επιτροπή. Η πρεμιέρα του σχεδιάζεται για τον Μάρτιο.


Το ένα σενάριο το οποίο δεν δείχνει και τόσο ισχυρό θέλει το κανάλι να προσανατολίζεται στην δημιουργία μίας σατιρικής εκπομπής με τους Κρατερό Κατσούλη και Δημήτρη Μακαλιά βασισμένης σε ξένο concept και όχι στα εγχώρια δεδομένα (Ράδιο Αβύλα κλπ). Το άλλο, το οποίο είναι και το επικρατέστερο αφορά ένα εβδομαδιαίο σόου βασισμένο στο «Holywood game show» με την Σμαράγδα Καρύδη να είναι και η πιο ισχυρή υποψηφιότητα για την παρουσίαση.


Κανονικά εξάλλου συνεχίζεται και το κάστινγκ για την στελέχωση της ελληνικής εκδοχής του «Modern Family» με τους Πέτρο Φιλιππίδη και Ζέτα Μακρυπούλια να βρίσκονται ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία με το κανάλι… (7imeres)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35