Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό «Εκφράσου μέσα από τον αθλητισμό»!!!


Και κερδίστε δωροεπιταγή 300 ευρώ για αγορές από τα καταστήματα INTERSPORT

Η INTERSPORT διεξάγει εικαστικό διαγωνισμό με θέμα «Εκφράσου μέσα από τον αθλητισμό» και καλεί τον κόσμο να ζωγραφίσει το δικό του σχέδιο εμπνευσμένο από τον αθλητισμό...


 


Οι 3 νικητές του διαγωνισμού θα δουν τα σχέδιά τους να τυπώνονται σε συλλεκτικά T-Shirts που θα πωλούνται αποκλειστικά στα καταστήματα INTERSPORT και θα κερδίσουν δωροεπιταγή 300 Ευρώ για αγορές από τα καταστήματα INTERSPORT. 

Ο αθλητισμός είναι τρόπος έκφρασης και για αυτό η INTERSPORT αναζητά δημιουργικά σχέδια που έχουν ως πηγή έμπνευσης τον αθλητισμό τα οποία θα αποτελέσουν μια συλλεκτική συλλογή T-Shirt! Επειδή όμως ο αθλητισμός εκτός από τρόπος έκφρασης είναι και προσφορά, μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των συλλεκτικών T – Shirts θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων είναι από 25/11/2013 – 05/01/2014. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της INTERSPORT στο Facebook: https://www.facebook.com/IntersportGR 

Σχετικά με την INTERSPORT


Η INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. είναι μέλος του Ομίλου FOURLIS. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το Σεπτέμβριο του 2000 και σήμερα έχει δίκτυο 41 καταστημάτων πανελλαδικά. Μέλη του Ομίλου FOURLIS είναι επίσης η INTERSPORT Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Κύπρου και Τουρκίας. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η INTERSPORT είναι η νούμερο 1 αλυσίδα αθλητικών ειδών, με παρουσία σε 42 χώρες, δίκτυο 5.400 καταστημάτων και τζίρο που το 2012 έφτασε τα 10,2 δις Ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.intersport.gr (parapolitika)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35