Stars πείτε αλεύρι, το ΣΔΟΕ σας γυρεύει!!!


Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο σώμα της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, θα ονομαστεί «Διεύθυνση Διάσημων Φορολογουμένων», και θα δραστηριοποιηθούν στο χώρο της showbiz...


 Θα δίνουν ιδιαίτερο βάρος στις συναυλίες, ειδικά σε εκείνες που φαίνεται ότι κάνουν αφιλοκερδώς ενώ οι μουσικοί αμείβονται.


Μάλιστα, θα καταγράφεται το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι καλλιτέχνες, τα χρήματα που παίρνουν και θα τα συγκρίνουν με αυτά παλιότερων χρόνων. Όσον αφορά τους ηθοποιούς, θα γίνεται καταγραφή των εμφανίσεων τους στα θέατρα, τηλεοπτικά σίριαλ, κινηματογράφο και κάθε χρόνο θα υποβάλλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις, οι οποίες θα διασταυρώνονται με παλιότερες προκειμένου να δουν αν υπάρχουν παρατυπίες.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί όμως είναι ότι υπάρχουν και κάποια συγκεκριμένα ονόματα διασήμων σε λίστα ελέγχου!  Η λίστα αυτή, περιέχει ονόματα όπως της Ελένης Μενεγάκη του Λάκη Λαζόπουλου, της Ζέτας Μακρυπούλια της Έλενας Παπαρίζου του Σάκη Ρουβά, του Αντώνη Κανάκη και άλλων γνωστών ηθοποιών, τραγουδιστών παρουσιαστών, P.r managers και πρωταγωνιστών σε τηλεοπτικές σειρές αλλά και παραγωγών. 


Στη λίστα δεν υπάρχουν ονόματα δημοσιογράφων καθώς οι έλεγχοι στον χώρο αυτό γίνονται τόσο από τις εφορίες αλλά και από τον Άρειο Πάγο... (athensbars)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35